Täyteaine  ja  Botuliinihoidot

Write one or two paragraphs describing your product, services or a specific feature.
To be successful your content needs to be useful to your readers.

Varaa konsultaatio aika

Lasarus Mitrofanoff

 LT, gynekologi, ammatinharjoittaja
-Botulinihoidot
-Fillers


Sonja Asplund

Omistaja, ammatinharjoittaja
-Täyteaine kokemus 17v
-Restylane/Perlane Sertifioitu

Botuliini soveltuu erinomaisesti kasvojen ihon silottamiseen, otsan ja silmänympärys ryppyjen ehkäisemiseen, kulmakarvojen ja suupielten kohottamiseen. Botuliinin vaikutus perustuu ihon alla olevan lihaksen rentouttamiseen. Lihasten rentoutuminen tapahtuu joko osittain tai kokonaan annoksesta riippuen. Botuliini nuorentaa ja piristää ulkonäköä sekä ihosta tulee sileämpi kasvojen ilmejuonteiden vähentyessä.

Botuliinin on todettu auttavan myös migreenin hoitoon, bruksismin eli liikapurennan hoitoon sekä liikahikoiluun.

Botuliinin vaikutus alkaa 2-4 päivän kuluttua toimenpiteestä ja kestää noin 4-6 kuukautta. Toimenpide voidaan uusia miten monta kertaa tahansa. Injektioiden säännöllinen käyttö ehkäisee ja vähentää tehokkaasti ryppyjä ja uurteiden muodostumista kasvoille.

Injektiohoitojen jälkeen iholla voi esiintyä punoitusta ja pistoskohdissa voi esiintyä myös mustelmia. Toisinaan botuliinihoidot voivat aiheuttaa myös lievää päänsärkyä. Oireet voivat kestää muutamia päiviä. Mustelmia saattaa myös esiintyä käsitellyllä alueella. Hikoilua ja saunomista tulee välttää 48 tuntia toimenpiteen jälkeen. Botuliinihoitoa ei suositella raskauden tai imetyksen aikana. Toimenpiteen suorittaa aina kokenut terveydenhuollon ammattilainen.

Konsultaatio antaa paljon lisätietoja sinua kiinnostavasta toimenpiteestä. Konsultaatiossa hoitaja kertoo sinulle kaikista toimenpiteeseen liittyvistä vaiheista eli siihen valmistautumisesta, tapahtumista ja jälkihoidosta. Konsultaatio on mahdollista tehdä myös kuvien perusteella.