ihohud.fi

beauty • medical • spa  •  clinic

Tarjoamme useita tehokkaita hoitoja. Kasvohoidot, vartalohoidot, kädet, jalat, Spa-hoidot ja -hieronnat sekä korkealaatuiset ihonhoitotuotteet.

  

OBSERV 520X IHON SKANNAUS

Uusi tapa analysoida ihoa.
Tehokkain työkalu selkeään diagnoosiin ja tulosten saavuttamiseen.

Observ 520x -ihoskannerilla voimme määrittää ihon tilan silmänräpäyksessä. Ihon kunnon ja tavoitteen ymmärtäminen on jokaisen konsultaation lähtökohta. 

Observ 520X näyttää mitä ihon pinnan alla on. Skannerin avulla kykenemme tekemään tietoisempia päätöksiä valitessamme hoitosuunnitelmia ja oikeita ihonhoitotuotteita. 

Monet iho-ongelmat syntyvät syvissä ihokerroksissa ja näkyvät vasta ajan myötä. 

Observ 520x:n avulla saavutamme ihokonsultaatioiden seuraavan tason, optimoimme hoitosuunnitelmat uskomattomien tulosten saavuttamiseksi. 

Ihon skannaus

Vaihe 1. Varaa ihosi konsultaatio / ihoskannaus Observ 520 X tekniikalla. Konsultaatio kestää noin 30 minuuttia. Alkuarviointi: Ihon profiiliin tutustuminen ja ihon eri kerrosten ominaisuuksien visualisointi.

Vaihe 2. Syvällinen konsultaatio
Ihosi kunnon analysointi syvemmällä tasolla. Näemme enemmän kuin silmä näkee. Lisäämme tietoisuutta ihon tilasta/ongelmista ja niiden ymmärtämisestä. Tämä mahdollistaa iho-ongelmien tai ihon epätasapainon  tunnistamisen.

Hoitosuunnitelma

Vaihe 3: Yksilöllinen hoitosuunnitelma. Ihoanalyysin perusteella laadittu räätälöity hoitosuunnitelma ja tuotesuositukset. Olipa kyseessä aknen hoito, ryppyjen vähentäminen tai ihon rakenteen parantaminen, hoitosuunnitelma räätälöidään auttamaan sinua saavuttamaan haluamasi ihon.


Kenelle tarkoitettu

Kenelle ihoskannaus sopii? Observ 520x:n ihoskannaus/konsultaatio sopii kaikille,  jotka haluavat parantaa ihonsa laatua ja saada syvempää ymmärrystä ihon erityistarpeista. 

Ihokonsultaatiossa saat henkilökohtaisia ​​hoito- ja tuotesuosituksia, jotka voivat auttaa parantamaan ihosi laatua ja puuttumaan tiettyihin ongelma-alueisiin.      EDISTYNYT IHONHOITO
     TEHOKKAILLA SEERUMEILLA
        LÖYDÄ SKINCEUTICALSIN MYYDYIMMÄT SEERUMIT
TULE PÄIVITTÄMÄÄN IHONHOITOSI SKINCEUTICALSIN EDISTYKSELLISELLÄ IHONHOIDOLLA


SkinCeuticals Ihonhoito

SkinCeuticals tekee tieteellisiä kliinisiä tutkimuksia todellisilla asiakkailla osoittaakseen, että tuotteet todella tekevät sen, mitä luvataan. Advanced SkinCeuticals -ihonhoitosarja suojaa tervettä ihoa, korjaa aiempia vaurioita ja ehkäisee tulevien vaurioiden merkkejä. 

PROTECT-tuotteisiin kuuluvat laajakirjoiset UVA/UVB-aurinkosuojat, mukaan lukien Z-COTE® läpinäkyvä sinkkioksidi. Tämä kategoria sopii kaikille ihotyypeille, päivittäiseen käyttöön ja pitkäaikaiseen auringolle altistumiseen. 

CORRECT-tuotteissa käytetään ikääntymistä ehkäisevien, kirkastavien, kosteuttavien ja kuorivien ainesosien yhdistelmää, jotta voidaan käsitellä monenlaisia iho-ongelmia, kuten ryppyjä, värjäytymiä, epäpuhtauksia ja paljon muuta. 

PREVENT-tuotteet ovat valikoima antioksidanttisia tuotteita, joiden on kliinisesti todistettu neutraloivan haitallisia vapaita radikaaleja ja kohdistavan erilaisia ihotyyppejä ja ongelmia, kuten juonteita, ryppyjä, värinmuutoksia ja rasvaisuutta.

MOISTURE-tuotteet tarjoavat kosteuttavia ja kosteuttavia ainesosia palauttamaan ja ylläpitämään ihon luonnollista tilaa.

Tule käymään konsultaatiossa räätälöimään ihonhoito-ohjelmasi. Kaikilla ei ole samanlaisia iho-ongelmia. Jos sinulla on esimerkiksi akne, ruusufinni tai melasma, ihonhoitorutiinisi on räätälöitävä erityisesti sinua varten. Varaa siis aika ihotarkastukseen ja hanki samalla konsultaatio siitä, mitä tuotteita kannattaa käyttää.

 Kauppa
Ihon kuorinta

auttavat monenlaisiin iho-ongelmiin

Mesoterapia

on minimaalisesti invasiivinen toimenpide

Täyteainehoidot

Täyteainehoidot ihon juonteiden häivyttämiseen

Eneomey

kotihoitotuotteet

Jalat Kuntoon!

Varaa aikaa jalkahoitoon

Varaa aika

Tarinamme

IHOHUD Medical Beauty Clinic sijaitsee Vaasan keskustassa. Klinikka on erikoistunut vaativaan ihonhoitoon ja tarjoaa myös vartalo-, jalka- ja käsihoitoja. Mutta kuka on Ihohudin takana ja mikä tekee klinikasta niin erityisen? Täältä voit lukea iHOHUD-klinikan tarinan.

Kuka sinä olet?

Nimeni on Sonja Asplund ja olen lääkinnällinen erikosjalkahoitaja, ihoterapeutti ja yrittäjä sekä Ihohud-klinikan perustaja.

 

Mikä on tarina Ihohudin takana?

Yritys on perustettu vuonna 1984, aluksi keskityimme pelkästään jalkahoitoihin. Vuosien varrella olemme laajentaneet toimintaamme käsittämään myös edistyksellisen ihonhoidon.

Mikä on vahvuutemme alalla?

Vahvuutemme on erikoistuminen, mikä tarkoittaa, että keskitymme vaativaan ihonhoitoon. Jotta voimme tarjota yksilöllisesti räätälöityjä hoitoja, meidän on koulutettava itseämme ja pidettävä laitteemme ajan tasalla. Panostamme hoitoihin, jotka tuottavat tuloksia.

Mitä vaativa ihonhoito tarkoittaa?

Vaativa ihonhoito on silloin, kun haluat antaa ihollesi uuden elämän. Esimerkiksi kemiallisen ihonpuhdistuksen, akne ihonhoidon, pysyvän karvanpoiston, mikroneulauksen, rasvanpoiston, lääketieteellisten ja esteettisten injektiohoitojen, lääketieteellisten pedikyyrien tai LPG-hoitojen kautta.

 

Millainen on tyypillinen asiakas?

Ei ole tyypillistä asiakasta. Asiakaskuntaamme kuuluu kaiken ikäisiä ihmisiä, naisia ​​ja miehiä vanhemmasta sukupolvesta nuoriin. 

Miltä Ihohudin tulevaisuus näyttää?

Koska olen ollut alalla 38 vuotta ja eläkeikä lähestyy. Toivon ja haluan, että Ihohudin tulevaisuuden toimintaa ohjaa  yrittäjä, joka asettaa aina asiakkaan keskiöön.

Mitä haluat sanoa asiakkaalle, joka tulee luoksesi hoitoon?

Meillä olet turvallisissa käsissä. Jos et ole varma, mikä hoito sopii sinulle, suosittelen maksutonta konsultaatiota. Konsultaatiossa käymme läpi tarpeesi, teemme hoitosuunnitelman ja kustannusarvion. 

Hoidot voi maksaa myös kuukausimaksulla.

Kasvot

Ihon parannus
Täyteaineet
Kuorinnat
Kasvohoidot
Erikoiskasvohoidot
Valoimpulssikäsittelyt
Mikroneulaus
INFUZION-system
Mesoterapia
Lääkäripalvelut

Vartalo

Coolsculpting
Pysyvä  karvanpoisto
Valoimpulssikäsittely
LPG-käsittelyt
Spraytan
Medical  Sauna

Jalat ja kädet

Jalkahoito
Lääkinnällinen  jalkahoito
Diabetes jalkahoito
Parafiinihoito

Kädet
Manikyyri
Parafiini hoitoMASK PEEL ROFESSIONAL COSMETIC PEEL

Tehokas syväpuhdistus iholle. 

Sopii erityisesti rasvaiselle iholle, epäpuhtaalle ja akneen taipuvaiselle iholle sekä lievään nuorentumiseen. Antaa kauniin hehkun ja puhdistaa ihon tehokkaasti. Hoito sisältää: 
puhdistuksen esikuorinnalla, kuorinnan Mask Peelillä ja viimeistelyvoiteen. 

Mask Peel -hoitoa suositellaan 
4 kertaa 2 viikon välein. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme Dermaceutic- kotihoitotuotteiden käyttöä ennen kuorinta-ohjelmaa, sen aikana ja sen jälkeen.

Hinta: 
Kasvot noin 30 min 120€ per hoito

Kasvot ja dekoltee noin 30 min
180€ per hoito

MILK PEEL CLASS IIA MEDICAL DEVICE

Hoito, joka antaa kiiltoa, pehmentää juonteita, tasoittaa ihon sävyä ja vaikuttaa epäpuhtauksiin. Hoito vähentää tehokkaasti hienoja juonteita ja kuivia ryppyjä. Puhdistaa ja virkistää epäpuhtaan, väsyneen ja elottoman ihon - todellinen tuhkimokuorinta. 

Hoito sisältää: puhdistuksen esikuorinnalla, Milk Peel kuorinnan ja viimeistelyvoiteen. Milk Peel -hoitoa suositellaan 4 kertaa 2 viikon välein. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme Dermaceutic -kotihoitotuotteiden käyttöä ennen kuorintaohjelmaa, sen aikana ja sen jälkeen.

Hinta: 
Kasvot tai dekoltee noin 30 min
170€ per hoito

Kasvot ja dekoltee noin 30 min
250€ per hoito

Selkä noin 30 min 250€ per hoito

Kämmenselät 80€ per hoito

MELA PEEL FORTE

Keskisyvä kuorinta kaikenlaisten pigmentaatioiden hoitoon. Erittäin tiivis  koostumus tehokkaiden ainesosien yhdistelmällä antaa kirkastavan vaikutuksen, tasoittaa ihon sävyä, pehmentää juonteita ja antaa kuulaaman ihon. Mela Peel Forte suoritetaan 1-2 hoidon kuurina kuukauden välein. 

Antaa muutaman päivän kuluttua iholle lievän hilseilyn, joka häviää noin viikon kuluttua. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme Dermaceutic -kotihoitotuotteiden käyttöä ennen kuorinta-ohjelmaa ja sen aikana.

Hinta:Kasvot 30 min
310€ hoitoa kohden, sisältää jälkihoitovoiteen, arvo 120€.

Kasvot ja dekoltee n. 30 min 
450€ per hoito

DERMACEUTIC COSMO GLOW

Kuorinta jossa mieto TCA-happo hierotaan asteittain iholle, iho saa massiivisen hehkun. Huokosten ulkonäkö vähenee, ihon sävy tasoittuu ja hienot juonteet pehmenevät. 

Cosmo Glow -hoitoa suositellaan 
4 kertaa 2 viikon välein. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme Dermaceutic -kotihoitotuotteiden käyttöä ennen kuorintaohjelmaa, sen aikana ja sen jälkeen.

Hinta: Kasvot noin 30 min 
200€ per hoito

DERMACEUTIC COSMO TCA-KUORINTA

Keskisyvä kuorinta TCA-hapolla jota suositellaan, kun halutaan ihon huomattavaa nuorentumista. 

Iho alkaa hilseillä 2-4 päivän jälkeen, hilseily kestää yleensä noin viikon ihotyypistä riippuen. Sopii ikääntyneelle tai auringon vaurioittamalle iholle, tasoittaa pieniä ryppyjä ja ihon rakennetta, korjaa pigmentin epätasaisuutta ja stimuloi kollageenin muodostumista.

Sopii kasvoille, dekoltee-alueelle ja käsille. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suositellaan 2-4 hoitokertaa.  

Hinta: Kasvot tai dekolteet n. 30 min alkaen 270€

Kasvot ja dekoltee n. 30 min alkaen 390€

Kämmenselät alkaen 135€

Yksittäinen alue, esim. ylähuuli, otsa alkaen 100€

DERMACEUTIC, ESTEETTISEN 
DERMATOLOGIAN ASIANTUNTIJA

Dermaceutic Laboratoire on yli 30 000 esteettisen dermatologin valitsema kumppani ympäri maailmaa.Yhtiön tavoitteena on tukea ammatinharjoittajia klinikkahoidon arvon maksimoinnissa ja asiakkaan arvokäsityksen lisäämisessä tarjoamalla korkealuokkaisia kosmeettisia tuotteita, jotka täydentävät ja optimoivat kaikkien esteettisten hoitojen (kuorinta, laser, botox, mesoterapia…) tuloksia.

Dermaplaning -
superpehmeän ihon salaisuus.

Dermaplaning poistaa tehokkaasti kuolleita ihosoluja ja persikkanukkaa, jolloin iho näyttää kirkkaammalta ja pehmeämmältä. Lue lisää.


TOHTORIPALVELU ITU

Gynekologian ja esteettisen lääketieteen asiantuntija. Intiimikirurgian edelläkävijä. 

www.tohtoripalvelu.fi

LÄÄKETIETEEN TOHTORI 
LASARUS ”LASU”  MITROFANOFF

Kliniken ITU

Specialistkompetens inom gynekologi och estetisk medicin.

www.tohtoripalvelu.fi/sv/hem/

LASARUS ”LASU” MITROFANOFF
MEDICINE DOKTOR

Botuliinitoksiinipistokset

Ryppyjen hoitamisen lisäksi botuliinitoksiinia käytetään liialliseen hikoiluun, migreeniin, jännityspäänsärkyyn ja hampaiden kiristykseen. 

PRP- ja hyaluronaattipistokset

Vastaanotto IHOHUD-klinikalla Vaasassa

  Lauantaina 24.2. 2024
Lauantaina 20.4.2024
Lauantaina 8.6.2024

Botuliinitoksiinihoidot ja 
konsultaatiot.

Ole ystävällinen varaa aika: 

www.ihohud.fi

06 312 9800

Botulinumtoxininjektioner

Förutom behandling av rynkor används Botulinumtoxin mot överdriven armsvett, migrän, spänningshuvudvärk och bruxism (tandgnissling).

PRP- och hyaluronatinjektioner

Mottagning i Vasa hos
IHOHUD-kliniken

Lördag 24.2. 2024
Lördag 20.4.2024
Lördag 8.6.2024

Botulinumbehandlingar 
och  konsultation.

Var vänlig och boka tid: 

www.ihohud.fi

06 312 9800 

Powerlite 600®PROF  

Oletko kyllästynyt jatkuvaan sheivaamiseen ja vahauksiin? 

Haluatko päästä kokonaan eroon häiritsevistä ihokarvoista?

Powerlite 600®PROF -pulssivalolla hoidetaan kaikkia ihon alueita; kainalot, sääret, bikinirajat, selkä... 

Pulssivalo toimii yhtä hyvin niin kasvojen kuin vartalonkin alueella. 

Pääset lopullisesti eroon ei-toivotuista ihokarvoista!

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon.