LPG Endermologie

Vartalo ja Kasvo hoidot

Varaa aika

LPG® ENDERMOLOGIE

LPG- hoidolla on tieteellisesti todistettu merkittävä aineenvaihdunnallinen, kudoksellinen, hermostollinen ja hormonaalinen vaikutus. Tutkimuksien mukaan hoito parantaa esimerkiksi verenkiertoa 400-500% ja imunestekiertoa 300% Vaikka hoitaisimme pelkästään ihoa, on vaikutus aina kokonaisvaltainen.


LPG Endermologie hoidoissa hyödynnetään hoitopukua. Puku mahdollistaa asiakkaalle intimiteettisuojan sekä miellyttävämmän hoitokokemuksen. Lisäksi se myös sujuvoittaa ja tehostaa hoitoa.


Hoidon vaikutuksen ansiosta hoidetun alueen rasvasolut pienenevät, sidekudos muuttuu elastisemmaksi ja joustavammaksi sekä vahvemmaksi. Menetelmällä voidaan vaikuttaa mm. sellaisiin paikallisiin rasvakertymiin ja velttoon ihoon, joihin ei saa apua elintapamuutoksilla tai aktiivisella harjoittelulla. Naisille ja miehille omat räätälöidyt hoidot.

Hoito valitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. LPG -vartalohoitoja suositellaan sarjahoitona riippuen asiakkaan tilanteesta

Hoidoissa suositellaan käytäväksi 2-3 kertaa viikossa. Tuloksia alkaa näkymään selkeämmin kolmannesta hoitokerrasta lähtien. Hoitosarjan pituus riippuu asiakkaan tilanteesta ja tavoitteista.

Kun päästään tavoitteisiin suositellaan ylläpitävänä ja tehostavana hoitona käymään noin kerran kuukaudessa tai riippuen asiakkaan sen hetkisestä tilanteesta.

Tuloksena:

- Iho voi paremmin ja se näyttää terveämmältä ja kirkkaammalta

- Ihon pinta muuttuu tasaisemmaksi, jolloin muutos näkyy erityisesti selluliittisessa ihossa

- Veltostunut iho kiinteytyy, kun kollageenin ja elastiinin vahvistuessa ihon kimmoisuus paranee

- Ihon paikallinen rasva häviää, jolloin hoidolla voidaan vaikuttaa esteettisesti vartalon ongelmakohtiin ja lihaksien erottuvuuteen

- Hoidon jälkeen olo on rentoutunut

- Hoito tehostaa myös kehon palautumista ja unenlaatua

Hyviä tuloksia saadaan erityisesti tilanteissa:

- Epätasainen ja selluliittinen iho
- Venynyt iho, joka ei palaudu (raskaus, laihtuminen)
- Ongelmakohdat: esim. allit, jenkkakahvat, reidet
- Lihasten erottuvuuden lisääminen ja vartalon muokkaus


LPG Endermologie -hoito

– Tasoittaa selluliitti-ihoa, ihokerroksia kiinni pitävät sidekudossäikeet saavat elastisuutta jolloin appelsiini-iho tasoittuu.

– Kiinteyttää veltostunutta ihoa

– Muokkaa paikallisia rasvakertymiä

– Kuorii ihoa

– Vähentää jalkojen turvotusta

– Tasoittaa ja pehmentää arpia


Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.