Mesoterapia

Mitä mesoterapia on?

Mesoterapia on minimaalisesti invasiivinen toimenpide, jossa sarja superhienoja vitamiineja, kivennäisaineita ja aminohappoja sisältävää injektiota annetaan ihon mesodermaaliseen kerrokseen. 

Tämä älykkäiden ainesosien infuusio ravitsee ja nuorentaa ihoa ja samalla stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa, jotka molemmat ovat välttämättömiä ihon luonnolliselle joustavuudelle.

Mitä voit odottaa?
Hoito kestää noin 30 minuuttia ja vaikka se ei satuta, se voi olla hieman epämiellyttävä, joten jos iho on hieman herkkä, voidaan käyttää anestesiavoidetta. Pieniä mustelmia ja turvotusta voi esiintyä, mutta se on lyhytkestoista ja se rauhoittuu 24 tunnin kuluessa – ihosta tulee säteilevämpi, kosteutetumpi, ravittu ja kiinteämpi, ja sen koostumus paranee. Suosittelemme 4-6 hoitokertaa kahden viikon välein ja ylläpitohoitoja 1-2 kertaa vuodessa.

Mitä hyötyä siitä on?
Mesoterapia voi välittömästi kohentaa ”väsynyttä” ihoa ja pinnallisia ryppyjä, ja auttaa parantamaan hidasta verenkiertoa, mikä auttaa kehoa huuhtomaan pois haitallisia myrkkyjä. Hoitoa voidaan käyttää myös pigmentaatio-ongelmiin, aknen arpeutumiseen ja se voidaan yhdistää tehostamaan muiden esteettisten hoitojen, kuten Botox tai täyteaineet, vaikutuksia.

Asiakaskokemus:
”Hoito voi tuntua epämiellyttävältä mutta on hallittavissa. Heti käsittelyn jälkeen kasvoni hiukan punoittivat, mutta jo tunnin sisällä ihoni tuntui ja näytti hyvältä. Mikä on juuri sitä mitä halusin! Haluan ehdottomasti tämän hoidon uudelleen, koska toipumisaika oli minimaalinen, se oli lähes kivuton ja vaikutus oli upea ja välitön.”

Hinta: 180,00 €


Puhdas hyayluronihappo

Komponentti:

Suurimolekyylinen hyaluronihappoMatalamolekyylinen hyaluronihappo
Minimolekyylinen hyaluronihappo

Vaikutus:
Antaa kasvojen iholle kosteutta ja pehmeyttä, tekee ihosta hohtavan ja läpikuultavan.

Pienet rypyt vähenevät merkittävästi

C-vitamiini Hyaloronihappo

Komponentti:
C-vitamiini
Hyaluronihappo
Transeksaamihappo

Vaikutus:
C-vitamiini voi vastustaa hapettumista, vapaita radikaaleja ja estää tyrosinaasin muodostumista, vaalentaa ja poistaa laikkuja iholta.

B12-vitamiini Hyaluronihappo

Komponentti:
B12-vitamiini
Hyaluronihappo

Vaikutus: 
B12-vitamiinilla on ihoa uudistava vaikutus. Se voi ratkaista ihon uupumus-, tummuus- ja kuivuusongelmia, vähentää merkittävästi hienoja juonteita ja ryppyjä sekä korjaa ihon punoitusta, turvotusta, hilseilyä ja kipua, joka aiheutuu auringosta sekä kuivasta ja kylmästä syksyllä ja talvella.

Kollageeni Hyaluronihappo

Komponentti:
Kollageeni
Hyaluronihappo
Glutationi

Vaikutus:
Kollageeni voi lukita ihon kosteuden, pitää ihon kosteana ja hellänä, ylläpitää ihon kimmoisuutta ja ehkäistä ihon ikääntymisen aiheuttamia ryppyjä.

Retinoli Hyaluronihappo

Komponentti:
Retinol
Hyaluronihappo

Vaikutus:
Retinoli on A-vitamiinin johdannainen, joka auttaa käsittelemään vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita, hidastaa ihon ikään-tymistä, edistää ihosolujen uusiutumista, kirkastaa ihon väriä, vähentää aknea, edistää kollageenin tuotantoa, vähentää ryppyjä, tasoittaa ihon väriä ja korjaa korjaa laikkuja.

Nikotiiniamidi Hyaluronihappo

Komponentti:
Nikotiiniamidi
Hyaluronihappo

Vaikutus:
Nikotiiniamidi voi parantaa ihon hienoja juonteita ja ryppyjä, palauttaa ihon kimmoisuuden ja saada sen näyttämään eloisammalta. Se voi myös parantaa suuria ihohuokosia.

Fullerene Hyaluronihappo 

Komponentti:
Fullerene
Hyaluronihappo
Yhdistetty aminohappo

Vaikutus: 
Vähentää kollageenia hajottavan entsyymin aktiivisuutta ihossa, estää ihon kollageenin hajoamisen ja häviämisen, estää ryppyjä, poistaa ihon reaktiivisia happilajeja ja parantaa karkeita ihohuokosia.