GMP Medical Sauna

Kaikki elollinen on riippuvainen auringonvalosta.

Medical Sauna käyttää sitä osaa auringon energiasta joka on tervehdyttävää.

MEDICAL SAUNA

Odoo CMS - a big picture

G.M.P.

Tule nauttimaan Medical Saunan tarjoamasta tervehdyttävästä auringon lämmöstä silloin kun sinulle sopii.

Varaa aika »

Kaikki elollinen on riippuvainen auringonvalosta.

Medical Sauna käyttää sitä osaa auringon energiasta joka on tervehdyttävää.
Lämpö on samaa kuin auringon lähettämä lämpö, infrapuna-syvälämpö.

Infrapuna-syvälämpö tehoaa moniin ongelmiin. Myönteinen vaikutus perustuu yksinkertaiseen asiaan. Infrapuna-syvälämpö kiihdyttää verenkiertoa ja näin vaikuttaa ihoon, aktivoi kehon omaa vastustuskykyä, lievittää kolotusta ja stressitiloja. Infrahoitotila voi olla merkittävä tekijä painon pudotuksessa ja sydämen voimistamisessa. Jos et jostain syystä voi tai et halua harrastaa liikuntaa infrapuna-syvälämpö voi olla helppo ja tehokas tapa pitää paino kurissa. Tule nauttimaan Medical Saunan tarjoamasta tervehdyttävästä auringon lämmöstä silloin kun sinulle sopii.

Medical Saunan edut:

Painonpudotus hikoilun ja tehostuneen verenkierron ansiosta.

Myönteinen vaikutus verenpaineeseen.

Imusolmukejärjestelmän (lymfaattinen) toiminta tehostuu. Tämä poistaa kuonaaineita sekä vähentää nesteturvotusta ja särkytiloja.

Ääreisverenkierto tehostuu ja ihon ravitsemustila paranee. Lievittää ihoärsytystä ja vähentää akneihon "kukkimista".

Antaa mielihyvän tunteen, joka auttaa myös univaikeuksissa.

Auttaa lievittämään stressitiloja.

Infrapuna-syvälämpö tehoaa moniin ongelmiin.

Auttaa poistamaan selluliittia ja lisää ihon kimmoisuutta.

Infrapuna-syvälämpö lisää kudosten toimintaa, tehostaa verenkiertoa ja parantaa elimistön toimintoja. Hoito lievittää kipua ja nopeuttaa vammojen paranemista ja niistä palautumista lisäämällä verenkiertoa. Se edesauttaa myös ihosairauksien esim. psoriasiksen paranemista. Kohonnut aineenvaihdunnan taso polttaa kaloreita kun keho hikoilee. Tämä edistää rasvan palamista, lisää ja vahvistaa sydämen kuntoa, auttaa poistamaan selluliittia ja lisää ihon kimmoisuutta. 45 minuuttia Medical Saunassa polttaa saman verran kaloreita kuin reipas lenkki.

Eroon selluliitista
Infrapuna-syvälämpö lämmittää kolme kertaa syvemmältä kuin perinteinen sauna. Hoito nopeuttaa selluliitin vähenemistä vartalon ongelmakohdista. Selluliitti on geelimäistä ainetta, joka koostuu rasvasta, vedestä, ja jäämistä, jotka ovat jääneet ihon alla oleviin pieniin taskuihin.

Ihonhoito ja kauneudenhoito
Infrapuna-syvälämpö parantaa sidekudoksen toimivuutta sekä lihasten jäntevyyttä ja kehittyvyyttä. Se puhdistaa ihoa, parantaa sen ulkonäköä ja ehkäisee ihon verenpurkautumia. Ihon verenkierto ja aineenvaihdunta paranee stimuloiden siten ihosolujen uudistumista. Iho pehmenee ja myös sen jäntevyysja kimmoisuus lisääntyvät sekä ihon väri paranee. Kliiniset kokeet näyttävät myös aknen, ekseemien, psoriasiksen, ihon palovammojen ja haavojen parantuvan infrapunahoidonkäytön yhteydessä tavallista nopeammin.

Lämpövaikutus
Infrapuna-syvälämpö vaikuttaa kehossa 4-5 cm syvyyteen. Medical Sauna ei ole varsinaisesti kuuma ja koska siinä ei ole vesihöyryä, se on ihanteellinen ratkaisu ihmisille jotka eivät pidä perinteisestä saunasta. Hikoilu on moninkertainen perinteiseen saunaan verrattuna. Lämpöhoidosta saa parhaimman tehon irti kuuriluonteisesti, 1-2 kertaa viikossa kuukauden verran.

Parantaa vastustuskykyä
Infrapuna-syvälämpö nostaa kehon lämpötilaa ja saa aikaan keinotekoisen kuumeen. Kuume on kehon luonnollinen tapa vahvistaa ja kiihdyttää vastustuskykyä. Noin 38,5 C asteessa virukset ja bakteerit tuhoutuvat. Parantunut vastustuskyky yhdistettynä hikoilun mukanaan tuomaan parantuneeseen myrkkyjen ja jäämien eliminointiin parantaa terveydentilaa ja tautien vastustuskykyä.