Valitse Restylane®, kun etsit luonnollista, turvallista ja yksilöllisiin tarpeisiisi räätälöityä kauneuskäsittelyä.

Odoo CMS - a big picture

Miljoonat ihmiset ovat käyttäneet Restylanea,

mikä on tehnyt siitä maailman käytetyimpiä hyaluronihappopohjaisia esteettisiä injektiokäsittelyitä.
Restylane tarjoaa paljon mahdollisuuksia ulkonäön parantamiseen aina huulien muotoilusta ihon uudistamiseen.
Tulokset ovat aina yhtä ainutlaatuisia kuin sinäkin.

Se on luonnollinen!

Restylane antaa luonnolliselta näyttävän lopputuloksen. Se perustuu ainutlaatuiseen NASHA™-teknologiaan, jonka hyaluronihappo muistuttaa läheisesti kehon omaa hyaluronihappoa. Restylane ei ole toksiini, eikä se vaikuta kasvojen ilmeisiin tai liikkeisiin. Koska Restylane ei ole pysyvä, vältät pysyviä muutoksia, joita voit katua, koska kasvot muuttuvat ajan myötä.

Se on turvallinen!

Restylane on markkinajohtaja – kautta maailman on tehty 20 miljoonaa käsittelyä. Toisin kuin jotkin muut hyaluronihappopohjaiset tuotteet, Restylane ei ole eläinperäistä. Se tarkoittaa, että allergisten reaktioiden ja tautien tarttumisen riski on mahdollisimman pieni.

Se on sinua varten!

Restylanea sisältävillä tuotteilla tehtävät käsittelyt voidaan räätälöidä sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti – ja tulokset ovat nähtävissä välittömästi. Käsittely on ei-kirurginen, joten toipumisaika on mahdollisimman lyhyt ja voit jatkaa normaalia elämää.

Varaa itsellesi aika

Konsultaatio on maksuton.

Fillers

Käsittelyt räätälöidään sinun tarpeidesi mukaisesti, ja tulokset ovat nähtävissä välittömästi. Restylane on luonnollinen kauneustuote, joka ei vaikuta kasvojen ilmeisiin tai liikkeisiin. Restylanella on suoritettu yli 20 miljoonaa käsittelyä maailmanlaajuisesti.

Restylane on kristallinkirkas geeli, jota ruiskutetaan ihoon (tai joissakin käsittelyissä ihon alle) pieninä määrinä palauttamaan ihon tilavuutta ja rakennetta. Se koostuu hyaluronihaposta, joka on samanlaista kuin kehon oma hyaluronihappo. Restylanen hyaluronihappo ei ole eläinperäistä, joten ihotestejä ei tarvita ja allergisten tai yliherkkyysreaktioiden riski on mahdollisimman pieni.

Odoo text and image block

Restylanella tehtävän kauneuskäsittelyn edut

lopputulos on pitkäkestoinen

Restylanella tehtävän käsittelyn lopputulos on pitkäkestoinen olematta kuitenkaan pysyvä, mikä antaa vapauden itse päättää haluaako ylläpitää vaikutusta uudella käsittelyllä. Restylanella tehdyn käsittelyn tulos kestää yleensä 6–12 kuukautta, ja yhdellä uusintakäsittelyllä vaikutuksen on viimeaikaisessa kliinisessä tutkimuksessa osoitettu kestävän jopa 18 kuukautta. Huulien lopputuloksen ylläpitämiseksi tarvitaan yleensä uusintakäsittely kuuden kuukauden kuluessa.
Etsitko kauneustoimenpidettä, joka on luonnollinen, turvallinen ja tuloksellinen?
Silloin Restylanen tuoteportfolio on mahdollisuus sinulle.
Tiesitkö, että Restylanella on 7 uniikkia tuotetta, jotka sopivat ideaalisesti omaan toimenpiteensä ja vastaavat yksilöllisesti jokaisen henkilön tarpeisiin. Restylanen avulla voit esimerkiksi:
-Kosteuttaa ihoasi sisältäpäin (kasvot, huulet, kädet decolteen alue) tehohoito, jonka tulos pysyy 6 kuukautta!
-Tasoittaa juonteita ja ryppyjä
-Lisätä volyymia tai muotoa huuliin  
-Vahvistaa kasvonpiirteitä ja lisätä volyymia esimerkiksi poskipäihin
Restylane tuotteiden lisäksi, jotka hoitavat ihoasi sisältäpäin, on olemassa Restylane skincare, joka hoitaa ihoasi ulkoapäin. Uniikki voidesarja, joka täydentää Restylane hoitotoimenpiteitä suojaamalla ja hoitamalla ihoasi ulkoapäin!
Restylane – 20 vuotta markkinoilla. 20 miljoonaa tehtyä toimenpidettä.
Turvallinen ja tehokas vaihtoehto.
Restylanea sisältävien kauneustuotteiden teho ja turvallisuus on myös osoitettu lukuisissa kliinisissä tutkimuksissa.