LPG Endermologie

Body Treatments

Uusi endermologie®-patentti - tehokkaalla tekniikalla nopeampaan ihon stimulaatioon.

Odoo image and text block

LPG Endermologie   Varaa Aikaa >

Vallankumouksellista lempeää tekniikkaa. Endermologia

palauttaa ja aktivoi kehon ja ihon luonnolliset toiminnot.


Koko vartalo |60 min |90€|

Sarjahoito 5 kertaa |410€|

Sarjahoito 10 kertaa |810€|


Osa-alue |20 min |60€|

Sarjahoito 5 kertaa |240€|

Selluliitti on pääasiassa naisilla esiintyvä ilmiö, joka syntyy ihonalaiskudoksen rasvasolujen lisääntymisen ja kasvamisen sekä niitä ympäröiviin kudoksiin kerääntyvän nesteen seurauksena. Sen lisäksi, että Endermologialla on sekä terapeuttisia että esteettisiä hoitovaikutuksia, se myös auttaa taistelussa ikääntymisen merkkejä vastaan. Ikääntyessä verenkiertohäiriöt yleensä pahenevat, selluliitistä tulee pysyvää ja iho menettää kimmoisuuttaan.

Endermologie-menetelmä käynnistää normaalin kehon ylimääräisen rasvan poistoprosessin. Paitsi että selluliitti vähenee huomattavasti, luonnollinen ja lempeä Endermologie -tekniikka rentouttaa ja edistää hyvinvointia. Hoidon on todettu auttavan myös stressin ennaltaehkäisyssä.

LPG-hoito on Ranskassa vuonna 1986 kehitetty ja patentoitu hierontamenetelmä, jossa kudoksia muokataan motorisoitujen rullien ja alipaineen (imun) avulla. Ainutlaatuinen rullaustekniikka mahdollistaa nopeat ja tehokkaat hoitotulokset, ja tuloksia näkyy jo muutaman hoitokerran jälkeen. Sarjahoitojen myötä selluliitti-iho tasoittuu, ja turvotus vähenee jopa yhden hoitokerran jälkeen. LPG-hoito auttaa myös paikallisiin rasvakertymiin. Hoidolla on tutkitusti anti-age effect eli se ehkäisee ikääntymisen ulkoisia merkkejä. Ihon kimmoisuus paranee ja turvotukset vähenevät.

LPG-hoito on luonnollinen ja turvallinen hoitomuoto, jolla rasvakudosta voidaan hajottaa paikallisesti. Hoitokertojen myötä rasvasolut pienenevät vähitellen, ja hoidonaikana hajonnut rasva-aines poistuu elimistöstä luonnollista reittiä pitkin rasvaaineenvaihdunnan kiihdyttyä. Lisäksi hoito poistaa tehokkaasti nesteitä ja turvotusta, ja saa olosi tuntumaan kevyemmältä.

Kivuton, riskitön ja luonnollinen vaihtoehto kehon hyvinvoinnin edistämiseksi. LPG-hoito on solustimulaatiohoito, jossa kehoon ei viedä mitään vierasta. Hoidon aikana kudoksia ei läpäistä ultraäänellä, laserilla, mekaanisella ärsytyksellä eikä synteettisillä aineilla. Kudokset ja solut saavat stimulaatiota alipaineen ja mekaanisesti pyörivien rullien yhteisvaikutuksena. Näin kehon luonnolliset prosessit, kuten rasvan hajoaminen ja ihon kimmoisuutta ylläpitävien kollageenin ja elastiinin muodostus, tehostuvat.

Kuinka LPG-hoito toimii?

LPG-hoidoilla muokataan rasvakudosta ja kiihdytetään rasvasolun aineenvaihduntaa nostamalla sidekudosta alipaineen avulla samalla, kun hierontarullat hierovat kudosta. Näin rasvasolu pienenee ja vartalo kiinteytyy. Tämän voi havaita mm. ympärysmittojen pienenemisenä. Hoidot tasoittavat selluliittikudosta, kun tämän joustamattoman sidekudoksen elastisuus lisääntyy sen aineenvahdunnan vilkastumisen myötä.

Hoidon aikana käytetään henkilökohtaista hoitopukua, jonka materiaali muistuttaa ohutta sukkahousumateriaalia. Hoitopuku tehostaa hoitoa, puku vähentää kitkaa hoitopään ja ihon väliltä. Tällöin hoito on sujuvampaa, ihokarvat eivät tartu hoitopään rulliin kiinni ja yliherkkä kudos kestää paremmin hoitoa.

LPG -hoitoja käytetään myös mm. leikkausten jälkitiloissa, vanhoihin ja uusiin arpiin, turvotuksen poistoon, erilaisissa kiputiloissa, lihasjäykkyydessä ja vammojen hoidossa. LPG-hoito aktivoi kehon omia mekanismeja, jolloin kehon verenkierto ja lymfakierto vilkastuvat moninkertaisesti.

Raskauden ja imetyksen aikana LPG-hoitoja ei suositella. Hoitoa ei suositella myöskään, jos esimerkiksi käytät verenohennuslääkkeitä, Sinulla on vaikea munuais- tai sydän-sairaus tai kuumetta.

Ota yhteyttä, vastaamme mielellämme Endermologie-menetelmän herättämiin kysymyksiisi.