Neulaton vaihtoehto

Ei neulaa, ei injektiota, ei puudutusta, ei kipua, ei turvotusta eikä punoitusta.

Varaa Konsultaatio

Infuzion System - Neulaton vaihtoehto injektiolle

Mikä on Infuusio? -  Infuusio on vallankumouksellinen hoito, jossa täyteaine, eli hyaluronihappo viedään ihoon karvatupen ja hikirauhasen kautta galvaanisen virran ja patentoidun hoitopään avulla.

Ei neulaa, ei injektiota, ei puudutusta, ei kipua, ei turvotusta eikä punoitusta. Välittömästi näkyvät tulokset. - Stimuloi ja lisää kollageenia ja elastiinin tuotantoa. Syväkosteuttaa ihoa - kasvojen kauniit linjat korostuvat ja ikääntymisen merkit vähenevät. Iho saa upean terveen hehkun.

Hoito-ohjelma: kolme hoitoa viikon välein. Hoito-ohjelman jälkeen tarvitaan täydentävä hoito puolen vuoden välein.

Hoidamme erilaisia alueita kuten kasvoja, kaulaa, decolteeta ja käsiä. Myös erityisalueet kuten tummat silmänaluset, nasolabiaalepoimut, huultenympärys- ja silmänympärysjuonteet.

INFUZION SYSTEM - TEHOHOITO 20-60 min. HINTA ALK. 220€


Mihin Infuzion® perustuu?

Patentoitu hyaluronihappo (täydennettynä A, C ja B -vitamiineilla sekä aminohapoilla) kuljetetaan syvälle ihokudokseen hoitolaitteessa olevan patentoidun keraamisen kuulan sekä galvaanisen iontoforeesivirran avulla. Keraaminen kuula sekä hoitoaineet ovat kertakäyttöisiä ja yksittäispakattuja.

Galvaaninen tasavirta sulkee hyaluronihapon dermikseen tali- ja hikirauhasten kautta.  Ihoa ei ”rikota” millään tavalla. 

Mitä hoito tekee?

Infuzion System® tuo luonnollista volyymia kasvoille. Kasvojen linjat korostuvat ja ikääntymisen merkit pehmenevät. Ihosta tulee syväkosteutettu ja nuorekkaan hehkuva. Hoidossa käytettävän tuotteen ainesosilla on myös vapaita radikaaleja neutraloiva sekä kollageeninmuodostusta stimuloiva vaikutus.

Hoito voidaan kohdistaa myös silmienympärysihon tummuuteen sekä juonteisiin. Mentelmä ei sovi silmäpussien hoitoon täyteläisyyttä tuovan vaikutuksensa vuoksi.

Hoitokohteita

Kasvot, kaula, decolletee ja kädet sekä erityisalueet kuten tummat silmänaluset, nasolabiaalipoimut, huulten- ja silmänympärysjuonteet. Yhdelle alueelle (esim. kasvot)  sisältyy yksi hyaluronihappovalmiste. Jos halutaan hoitaa samalla hoitokerralla muita alueita (kaula, decolletee tai kädenselät), niin se on mahdollista eri veloituksella lisäämällä yksi tai useampi annos hyaluronihappovalmistetta. Infuzion® sopii myös injektoidulle iholle tasoittamaan ihoa kauttaaltaan. Infuzion® on myös erinomainen vaihtoehto ennen juhlatilaisuuksia, kun halutaan hehkeä ja kaunis iho.

Yksi hoito vai sarjahoito?
Hoito on mahdollista toteuttaa yksittäisenä hoitona tuomaan volyymia ja hehkua kasvoille. Tulokset ovat havaittavissa välittömästi ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Suosittelemme kuitenkin ehdottomasti kolmen hoitokerran sarjahoitoa (tarvittaessa hoitoja voi tehdä useampiakin).

Kerran viikossa annettavalla kolmen hoitokerran sarjahoidolla saavutetaan jopa kuusi kuukautta kestävä hoitotulos. Tämän jälkeen voi tarpeen mukaan tehdä ylläpitohoitoja muutaman kuukauden-puolen – vuoden välein. Kolmen kerran hoitosarja (hoidot 7-10 päivän välein) oikeuttaa myös sarjahoitoalennukseen. On hyvä huomioida, että ihonsolujen on totuttava säilyttämään hyaluronihappo ihossa, jotta hoidon tulokset säilyvät pidemmän ajan. Tämän vuoksi kolmen hoidon sarja takaa paremman pysyvyyden. Hoitotulokset ovat aina yksilöllisiä.

Skin Boozter ja Volymizer -patentoidut hyaluronihappovalmisteet

Infuzion System® hoitomenetelmän uusin tuote on VOLYMIZER. Sillä saadaan enemmän täyteläisyyttä, koska sen molekyylipaino (Dalton) on korkeampi kuin Skin Boozterissa. Volymizer sisältää pelkästään hyaluronihappoa jonka koostumus on huomattavasti geelimäisempi (paksumpi) kuin Skin Boozterin.

Suosittelemme uudelle asiakkaalle ensin SKIN BOOZTER -hoidot sarjana, kolme hoitoa 7-10 vrk  välein. Mikäli tämän jälkeen halutaan enemmän täyteläisyyttä, niin voidaan ottaa esimerkiksi yksi Volymizer -hoito viimeistelemään tulos. Volymizer -hoidossa keskitytään niihin kohtiin mihin halutaan enemmän täyteläisyyttä esim. posket, huulet tai voimakkaat silmäkuopat. Ensimmäisellä kahdella käsittelykerralla ei ole perusteltua yhdistää Volymizer -käsittelyä hoitoon, koska ihosolujen on totuttava säilyttämään hyaluronihappo ihossa jolloin saadaan pidempikestoinen tulos

Mitä hoitoon sisältyy ja kauanko se kestää?
Perushoitoon sisältyy käsiteltävän alueen kuoriva pintapintapuhdistus, Infuzion® –hoito sekä hoitovoide. Perushoitoa voidaan tarvittaessa tehostaa ennen Infuzion®  -käsittelyä tehtävällä kemiallisella kuorinnalla. Hoito voidaan tehdä myös mikroneulaushoidon yhteydessä. Tämä hoitokokoonpano on todellinen MULTIFUZION. Suosittelemme mikroneulausasiakkaitamme kokeilemaan yhdistelmää.

Perushoidon hoitoaika on noin 20-30 minuuttia ja lisäoptioilla noin 20-30 minuuttia pidempi.

Hoidon jälkeen
Hoito ei ärsytä ihoa eikä siihen jää mitään näkyviä jälkiä. Kasvot voi meikata heti hoidon jälkeen. Hoito ei aiheuta mustelmia tms. Pientä sähkövirran aiheuttamaa punoitusta voi joissakin tapauksissa esiintyä heti hoidon jälkeen, mutta se yleensä häipyy nopeasti pois. Allergisten reaktioiden mahdollisuus on hyvin pieni, mutta aina mahdollinen.

Hyaluronihappo
On hyvä selvyyden vuoksi huomioida, että hyaluronihappo ei nimestään huolimatta ole happo vaan se on sokerimolekyyli. Kosmetiikassa paljon käytetyt AHA- ja BHA- hapot ovat happoja, joilla on kuoriva ja huokosia puhdistava ominaisuus. Tätä ei tule sekoittaa hyaluronihapon ominaisuuksiin. Hyaluronihappoa on kehossamme luonnostaan. Sillä on voimakas itseensä kosteutta sitova ominaisuus, joka tekee ihosta kosteutetun ja täyteläisen pehmeän. Iän myötä ihon luonnollinen hyaluronihappopitoisuus pienenee jolloin iho kuivuu, veltostuu ja juonteista tulee näkyvämpiä.