Powerlite - Needle Pen

TEHOKAS IHONUUDISTUS


Odoo image and text block Odoo image and text block

Powerlite®-neulauskynällä käsittellään tehokkaasti ikääntynyttä ja aurinkovaurioitunutta ihoa, arpia, ryppyjä, raskausarpia ja hiustenlähtöä.
Tulokset ovat verrattavissa Fraxel- ja laserhoitoihin, mutta ilman näiden
menetelmien sivuvaikutuksia. Vähemmän tuskallinen eikä aiheuta vahinkoa iholla.

Powerlite-neulauskäsittely stimuloi kollageenin tuotantoa ja moninkertaistaa aktiiviaineiden imeytymisen syvälle ihoon (100%) ilman negatiivisia sivuvaikutuksia ja pitkää palautumisaikaa. Kollageeni ja elastiini tekevät ihosta tasaisemman ja nuorekkaamman.

Powerlite-neulauskäsittelyssä käytetään ainoastaan ​​erikoistuotteita, jotka koostuvat hyaluronihaposta.

Sähköisessä Powerlite-neulauskynässä on 12 kertakäyttöistä neulaa, hoito on paljon lempeämpi iholle kuin perinteinen mikroneularullaus. Hoito räätälöidään yksilöllisesti ja erilaisille ongelma-alueille säätämällä neulan pituutta hoidon aikana. Kertakäyttöiset neulat vähentävät tulehdusriskiä ja säädettävä neulan pituus takaa yksilöllisen hoidon.

Hoidon indikaatiot

• Ikääntynyt iho ja aurinkovauriot

• Arvet

• Linjat ja rypyt

• Raskausarvet

• Hiustenlähtö

Käsittely Powerlite®-neulauskynällä on nopeaa, turvallista ja tehokasta! Sopii kaikille ihotyypeille ja ihonväreille ja hoito voidaan suorittaa kaikkina vuodenaikoina.

Käsittely

Hoito aloitetaan konsultaatiolla jossa tehdään hoitosuunnitelma.
Ennen neulauskäsittelyn aloittamista iholle levitetään erikoisvalmisteinen seerumi. Hoidon aikana iho alkaa punottaa, se on luonnollinen reaktio kun ihokudosta stimuloidaan ja kollageenin aktivointi alkaa.

Tarvittavat käsittelykerrat

Käsittelyaika riippuu hoidettavasta alueesta, kasvojen käsittelemiseen kuluu aikaa noin 30-40 minuuttia. Tulokset näkyvät 2-6 viikon kuluttua kun kollageeni ja elastiinin muodostus on alkanut. Silmin havaittavat tulokset saadaan jo yhden hoitokäsittelyn tuloksena.  

Hoidon määrä on yksilöllinen, mutta keskimäärin tarvitaan 3-6 hoitokertaa. Erityisongelmissa voi olla enemmän hoitoja. Hoitoväli vaihtelee ongelman mukaan, mutta on keskimäärin 3-6 viikkoa. Vaikutus pysyy pitkään ja myös parantaa asteittain pitkää kestävyyttä.

Hoito päätetään aina MASQ+ seeruminaamiolla, joka kosteuttaa, jäähdyttää ja rauhoittaa ihoa ja lisää hoidon vaikutusta.

 Hinta alkaen 220€.

voit myös maksaa erissä verkkokaupan kautta (Collector Bank) 

Jopa 36kk