ihohud.fi

beauty • medical • spa  •  clinic

Vi på Ihohud erbjuder dig många sköna och effektiva behandlingar från topp till tå. Njut och glöm tiden för en stunds avkoppling hos oss.
Ansiktsvård, kroppsvård, Spa-behandlingar, -bad och -massage, fötter, händer och högklassiga hudvårdsprodukter.

Odoo image and text block

                                              DU FÅR BORT FETT DÄR DET IRRITERAR DIG MEST 

Odoo image and text block

På dessa före- och efter-bilder ser du de dramatiska skillnaderna. 
Fettet är borta och det hålls borta.

   PRISER FRÅN
   DUBBELHAKA                750 €
   NACKE                                 500 € 
   GÄDDHÄNG                    500 € 
   ÖVERMAGE                      500 € 
   UNDERMAGE                  500 € 
   KÄRLEKSHANDTAG   500 €
   BH-VALKAR                      500 € 
   INSIDAN AV LÅREN    500 € 
   RIDBYXLÅR                      900 €
   KNÄNA                                750 € 
   VENUSBERGET              500 €
     
    Exempel på behandlingsområden är putmage, kärlekshandtag,
    ridbyxlår, bh-valkar, gäddhäng och dubbelhaka.  Även gynekomasti
    (manliga bröst) kan i vissa fall behandlas. Behandlingen är
    däremot inte utformad som en viktminskningsmetod.    
    Reservera individuell tid till kostnadsfri konsultation:
    06 312 9800, Ihohud, Vasaesplanaden 14, Vasa 
    06 312 9800, Ihohud, Vaasanpuistikko14, Vaasa 

   CoolSculpting fettreducering

CoolsSculpting fryser och eliminerar envist fett. Med CoolSculpting-tekniken kyls fettcellerna under huden varsamt och målinriktat ned utan att skada omkringliggande vävnader. De behandlade fettcellerna kristalliseras (fryses) och dör sedan.

Fettreducering med CoolSculpting
Det går att bli av med dubbelhaka och ridbyxlår utan att ta till kirurgi. Flera områden på kroppen är svåra eller till och med omöjliga att få bort fettet ifrån med hälsosam kost och träning. Fettreducering med kyla - eller cryolipolysis - är en skonsam men samtidigt effektiv behandling för att bli av lokala fettdepåer på kroppen, utan att behövata till kirurgi, när mat och motion inte hjälper.

Fettreducering med CoolSculptingin metoden
Tack vare cryolipolysis teknologin kan vi frysa ner och avlägsna fettcellerna utan att skada omkringliggande vävnader. Cryo betyder "kyla" och lipolys betyder "nedbrytning av fett". Behandlingen lämpar sig för partier på kroppen med överflödigt underhudsfett. CoolSculpting-behandlingen kan hjälpa båda kvinnor och män att bli av med envisa fettansamlingar för gott. Denna icke-kirurgiska behandling fungerar på de så kallade kärlekshandtagen som ingen egentligen tycker om, och du kan till och med bli kvitt dubbelhakan som du tittar på i spegeln varje dag.

Powerlite® Needle Pen Odoo image and text block Odoo image and text block

 

 EFFEKTIV HUDFÖRYNGRING
Powerlite® Needle Pen Powerlite Needle Pen behandlar effektivt åldrad och solskadad hud, ärr, rynkor, hudbristningar och håravfall. Resultaten är jämförbara med laserslipning och Fraxel, men utan dessa metoders biverkningar. Mindre smärtsamt och inga skador på huden. Behandlingen stimulerar tillväxt av nytt kollagen och elastin, vilket ger huden ett jämnare och yngre utseende.

Resultaten är jämförbara med laserslipning och Fraxel, men utan dessa metoders biverkningar. Mindre smärtsamt och inga skador på huden. Behandlingen stimulerar tillväxt av nytt kollagen och elastin, vilket ger huden ett jämnare och yngre utseende.

Behandlingen medför även att absorptionen av aktiva ingredienser ökar.
Powerlite Needle Pen använder endast specialutvecklade produkter i behandlingen, bestående av hyaluronsyra.

Powerlite Needle Pen är elektrisk och har 12 sterila engångsnålar, behandlingen är mycket skonsammare för huden än traditionell microneedling med rollers. Behandlingen skräddarsys efter varje individ och olika problemområden genom att nål längden anpassas under behandlingen.

Behandlingsindikationer

• Åldrad och solskadad hud

• Ärr

• Linjer och rynkor

• Hudbristningar/strier

• Håravfall

Behandlingen med Powerlite Needle Pen System är snabb, säker och effektiv! Passar alla hudtyper och hudfärger och kan göras året om.

Behandlingen

Behandlingen inleds alltid med en konsultation där vi går igenom behandlingen och lägger upp en behandlingsplan för dig. Först appliceras ett specialutvecklat serum på huden och sedan påbörjar själva needling behandlingen. Huden blir röd allt eftersom behandlingen fortlöper, vilket är en naturlig reaktion på att hudvävnaden stimuleras, samt att reparations-och kollagenaktiveringen börjar.

Behandlingstid och gånger

Behandlingstiden beror på vilket område som behandlas, men ett ansikte tar ca 30-40 min. Efter 2-6 veckor börjar man se resultat. Då har nybildningen av kollagen och elastin kommit igång. Resultat ses ofta redan efter en behandling, men en kur rekommenderas för bästa resultat. Antalet behandlingar är individuellt, men i genomsnitt krävs det 3-6 behandlingar. Vid specifika problem kan fler behandlingar krävas. Intervall mellan behandlingarna varierar beroende på problem, men är i snitt 3-6 veckor. Effekten kvarstår under lång period och ger även en gradvis förbättring, med lång hållbarhet.

Behandlingen avslutas med MASQ+, en intensivt lugnande och återfuktande ansiktsmask, vilket ökar effekten av behandlingen ytterligare.

 Pris från 220€.

Odoo image and text block
 

Microblading i Vasa!

Välkommen och få nya vackra ögonbryn!

Microblading, ögonbryns broderi eller 3D Brows är en ny, manuell metod för pigmentering av ögonbryn. Det ger intrycket av att ögonbrynen faktiskt har
riktiga fysiska hårstrån.

Utförs av Eliza Beauty Studio.

Välkommen.


Boka Tid > 

Vi betjänar kl. 8.00-19.00. Lördagar 9.00-14.00. 
Övriga tider enligt överenskommelse.