Odoo image and text block

Infuzion System - Nålfrit alternativ för injektion - fillers utan nål

Ingen nål, injektion, bedövning, smärta, svullnad, långvarig rodnad men direkt synliga resultat. Stimulerar och ökar kollagen och elastin produktionen i huden.

-Återfuktar huden på djupet och får jämn och fin yta med lyster.
-Fyller ut fina linjer och rynkor.
-Håller resultat upp till 6 månader. (vid en behandlings kur på tre behandlingar med 1 veckas mellanrum)
-Efter behandlings kuren behövs en underhållande behandling  var sjätte månad.

Fyra olika zoner går att behandla;
-ansikte-hals-dekolletage-händer.

Går även att göra på specifika problemområden som mörka ringar under ögonen, nasobialveck, kråksparkar, rynkor runt munnen samt för att få lite fylligare kinder. Fina linjer och mindre rynkor fylls ut.Infuzion är en behandling som slussar in skinboosters in i dermis via hårfollikeln och svettkörteln. Man för ner hyaluronsyran med hjälp av galvaniserad ström och en roller som rullas över hudytan.

INFUZION SYSTEM - POWER TREATMENT 20-60 min. PRIS FR. 220€

Mihin Infuzion® perustuu?

Patentoitu hyaluronihappo (täydennettynä A, C ja B -vitamiineilla sekä aminohapoilla) kuljetetaan syvälle ihokudokseen hoitolaitteessa olevan patentoidun keraamisen kuulan sekä galvaanisen iontoforeesivirran avulla. Keraaminen kuula sekä hoitoaineet ovat kertakäyttöisiä ja yksittäispakattuja.

Galvaaninen tasavirta sulkee hyaluronihapon dermikseen tali- ja hikirauhasten kautta.  Ihoa ei ”rikota” millään tavalla.

Odoo text and image block
Odoo image and text block

Mitä hoito tekee?

nfuzion System® tuo luonnollista volyymia kasvoille. Kasvojen linjat korostuvat ja ikääntymisen merkit pehmenevät. Ihosta tulee syväkosteutettu ja nuorekkaan hehkuva. Hoidossa käytettävän tuotteen ainesosilla on myös vapaita radikaaleja neutraloiva sekä kollageeninmuodostusta stimuloiva vaikutus.

Hoito voidaan kohdistaa myös silmienympärysihon tummuuteen sekä juonteisiin. Mentelmä ei sovi silmäpussien hoitoon täyteläisyyttä tuovan vaikutuksensa vuoksi.

Hoitokohteita

Kasvot, kaula, decolletee ja kädet sekä erityisalueet kuten tummat silmänaluset, nasolabiaalipoimut, huulten- ja silmänympärysjuonteet. Yhdelle alueelle (esim. kasvot)  sisältyy yksi hyaluronihappovalmiste. Jos halutaan hoitaa samalla hoitokerralla muita alueita (kaula, decolletee tai kädenselät), niin se on mahdollista eri veloituksella lisäämällä yksi tai useampi annos hyaluronihappovalmistetta. Infuzion® sopii myös injektoidulle iholle tasoittamaan ihoa kauttaaltaan. Infuzion® on myös erinomainen vaihtoehto ennen juhlatilaisuuksia, kun halutaan hehkeä ja kaunis iho.

Yksi hoito vai sarjahoito?

Hoito on mahdollista toteuttaa yksittäisenä hoitona tuomaan volyymia ja hehkua kasvoille. Tulokset ovat havaittavissa välittömästi ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Suosittelemme kuitenkin ehdottomasti kolmen hoitokerran sarjahoitoa (tarvittaessa hoitoja voi tehdä useampiakin).

Kerran viikossa annettavalla kolmen hoitokerran sarjahoidolla saavutetaan jopa kuusi kuukautta kestävä hoitotulos. Tämän jälkeen voi tarpeen mukaan tehdä ylläpitohoitoja muutaman kuukauden-puolen – vuoden välein. Kolmen kerran hoitosarja (hoidot 7-10 päivän välein) oikeuttaa myös sarjahoitoalennukseen. On hyvä huomioida, että ihonsolujen on totuttava säilyttämään hyaluronihappo ihossa, jotta hoidon tulokset säilyvät pidemmän ajan. Tämän vuoksi kolmen hoidon sarja takaa paremman pysyvyyden. Hoitotulokset ovat aina yksilöllisiä.

Skin Boozter ja Volymizer -patentoidut hyaluronihappovalmisteet

Infuzion System® hoitomenetelmän uusin tuote on VOLYMIZER. Sillä saadaan enemmän täyteläisyyttä, koska sen molekyylipaino (Dalton) on korkeampi kuin Skin Boozterissa. Volymizer sisältää pelkästään hyaluronihappoa jonka koostumus on huomattavasti geelimäisempi (paksumpi) kuin Skin Boozterin.

Suosittelemme uudelle asiakkaalle ensin SKIN BOOZTER -hoidot sarjana, kolme hoitoa 7-10 vrk  välein. Mikäli tämän jälkeen halutaan enemmän täyteläisyyttä, niin voidaan ottaa esimerkiksi yksi Volymizer -hoito viimeistelemään tulos. Volymizer -hoidossa keskitytään niihin kohtiin mihin halutaan enemmän täyteläisyyttä esim. posket, huulet tai voimakkaat silmäkuopat. Ensimmäisellä kahdella käsittelykerralla ei ole perusteltua yhdistää Volymizer -käsittelyä hoitoon, koska ihosolujen on totuttava säilyttämään hyaluronihappo ihossa jolloin saadaan pidempikestoinen tulos

Odoo text and image block

Mitä hoitoon sisältyy ja kauanko se kestää?

Perushoitoon sisältyy käsiteltävän alueen kuoriva pintapintapuhdistus, Infuzion® –hoito sekä hoitovoide. Perushoitoa voidaan tarvittaessa tehostaa ennen Infuzion®  -käsittelyä tehtävällä kemiallisella kuorinnalla. Hoito voidaan tehdä myös mikroneulaushoidon yhteydessä. Tämä hoitokokoonpano on todellinen MULTIFUZION. Suosittelemme mikroneulausasiakkaitamme kokeilemaan yhdistelmää.

Perushoidon hoitoaika on noin 20-30 minuuttia ja lisäoptioilla noin 20-30 minuuttia pidempi.

Hoidon jälkeen

Hoito ei ärsytä ihoa eikä siihen jää mitään näkyviä jälkiä. Kasvot voi meikata heti hoidon jälkeen. Hoito ei aiheuta mustelmia tms. Pientä sähkövirran aiheuttamaa punoitusta voi joissakin tapauksissa esiintyä heti hoidon jälkeen, mutta se yleensä häipyy nopeasti pois. Allergisten reaktioiden mahdollisuus on hyvin pieni, mutta aina mahdollinen.

Hyaluronihappo

On hyvä selvyyden vuoksi huomioida, että hyaluronihappo ei nimestään huolimatta ole happo vaan se on sokerimolekyyli. Kosmetiikassa paljon käytetyt AHA- ja BHA- hapot ovat happoja, joilla on kuoriva ja huokosia puhdistava ominaisuus. Tätä ei tule sekoittaa hyaluronihapon ominaisuuksiin. Hyaluronihappoa on kehossamme luonnostaan. Sillä on voimakas itseensä kosteutta sitova ominaisuus, joka tekee ihosta kosteutetun ja täyteläisen pehmeän. Iän myötä ihon luonnollinen hyaluronihappopitoisuus pienenee jolloin iho kuivuu, veltostuu ja juonteista tulee näkyvämpiä.

Hoidon vasta-aiheet

Sydämentahdistin
Sydänsairaudet
Syöpä
Raskaus ja imetys
Epilepsia
Tulehdustilassa oleva akne
Tulehdustilat kuume yms.
Aktiivinen herpes tai muu tulehdus tai infektio hoidettavalla alueella
MS-tauti
Metallia hoidettavalla alueella (hammasimplantit eivät ole este)
Sähköyliherkkyys
Trauma tai leikkaus (hoito voidaan tehdä 6 kk kuluttua)
Mikäli sinulla on jokin perussairaus, ilmoita siitä henkilökunnallemme

Hoitotuloksia

Odoo CMS - a big picture