Odoo image and text block

Fractora Firm & Fractora microneedling

Fractora Firm stramar upp huden genom att öka collagen produktionen. Det är en säker, icke kirurgisk behandling. Resultatet är klarare, mjukare hud med ökad fasthet. Fractora Firm är smärtfri, och det har ingen konvalecens.

Fractora Firm & Fractora microneedling

Fractora Firm använder radiofrekvens för att behandla hudens struktur genom face tightening. Vanliga områden att behandla är, under ögonen, kinder, käklinjen och halsen.

Efter behandlingen kan du bli lite röd och svullen men inte längre än 24 timmar.

Hur många behandlingar behövs det?

Det kan ta upp till 2 månader innan du ser det färdiga resultatet och det behövs 4-6 behandlingar med en veckas mellanrum. Effekten av behandlingen håller i ca. 12 – 18 månader. 1-2 underhållsbehandlingar rekommenderas under denna period.

Fractora Firm behandlingen örar blodcirkulationen och främjar vävnads produktion.

Fractora Firm görs vanligtvis också före man börjar med Fractora microneedling behandlingen.

Fractora microneedling är den mest avancerade radiofrekvensbehandlingen och ger anti-aging förbättringar på hudton och struktur för ett mer strålande utseende genom ablation (microneedling) och hudregenerering.

Fractora microneedling levererar RF-energi till huden genom en matris av stift som producerar lokal värme och små mikro sår i behandlingsområdet. Den milda värme som genereras av Fractora stiften i subdermal vävnad främjar kollagen produktionen för hudföryngring och ett förbättrat utseende i huden. Den metodiska spridningen av mikro lesioner tillåter huden att läka snabbare än om hela området var borttagen. Fractora microneedling kan användas i områden som visar fina och djupa rynkor, ärr eller med missfärgade röda och bruna fläckar

Odoo text and image block
Odoo image and text block

Ablation av huden främjar hudregenerationen medan obehandlad hud mellan stiften främjar snabbare läkning av behandlingsvävnaden. Behandlingen anpassas till varje patient och tillåter användaren att variera djupet av ablation, koagulation och upphettning.

De vanligaste behandlingsområden är det nedre ögonlocket, övre ögonlock, skrattrynkor, kinder, mun och hals. Fractora mickroneedling reducerar alla tecken på symptom på åldrande hud med fina linjer, djupa linjer, struktur, pigmentfläckar, blodkärl och rodnad. Fractora microneedling erbjuder förbättringar för åldrande hud som normalt skulle kräva två, tre eller till och med fyra olika tekniker.

 

Boka tid till konsultation     06 312 9800                  Boka tid >