Powerlite - Needle Pen

EFFEKTIV HUDFÖRYNGRING


Odoo image and text block Odoo image and text block

Powerlite® Needle Pen Powerlite Needle Pen behandlar effektivt åldrad och solskadad hud, ärr, rynkor, hudbristningar och håravfall. Resultaten är jämförbara med laserslipning och Fraxel, men utan dessa metoders biverkningar. Mindre smärtsamt och inga skador på huden. Behandlingen stimulerar tillväxt av nytt kollagen och elastin, vilket ger huden ett jämnare och yngre utseende.

Resultaten är jämförbara med laserslipning och Fraxel, men utan dessa metoders biverkningar. Mindre smärtsamt och inga skador på huden. Behandlingen stimulerar tillväxt av nytt kollagen och elastin, vilket ger huden ett jämnare och yngre utseende.

Behandlingen medför även att absorptionen av aktiva ingredienser ökar.
Powerlite Needle Pen använder endast specialutvecklade produkter i behandlingen, bestående av hyaluronsyra.

Powerlite Needle Pen är elektrisk och har 12 sterila engångsnålar, behandlingen är mycket skonsammare för huden än traditionell microneedling med rollers. Behandlingen skräddarsys efter varje individ och olika problemområden genom att nål längden anpassas under behandlingen.

Behandlingsindikationer

• Åldrad och solskadad hud

• Ärr

• Linjer och rynkor

• Hydbristningar

• Hårbortfall

Behandlingen med Powerlite Needle Pen System är snabb, säker och effektiv! Passar alla hudtyper och hudfärger och kan göras året om.

Behandlingen 

Behandlingen inleds alltid med en konsultation där vi går igenom behandlingen och lägger upp en behandlingsplan för dig. Först appliceras ett specialutvecklat serum på huden och sedan påbörjar själva needling behandlingen. Huden blir röd allt eftersom behandlingen fortlöper, vilket är en naturlig reaktion på att hudvävnaden stimuleras, samt att reparations-och kollagenaktiveringen börjar.

Behandlingstid och gånger

Behandlingstiden beror på vilket område som behandlas, men ett ansikte tar ca 30-40 min. Efter 2-6 veckor börjar man se resultat. Då har nybildningen av kollagen och elastin kommit igång. Resultat ses ofta redan efter en behandling, men en kur rekommenderas för bästa resultat. Antalet behandlingar är individuellt, men i genomsnitt krävs det 3-6 behandlingar. Vid specifika problem kan fler behandlingar krävas. Intervall mellan behandlingarna varierar beroende på problem, men är i snitt 3-6 veckor. Effekten kvarstår under lång period och ger även en gradvis förbättring, med lång hållbarhet.

Behandlingen avslutas med MASQ+, en intensivt lugnande och återfuktande ansiktsmask, vilket ökar effekten av behandlingen ytterligare.

 Priser Från 220€.

Du kan även betala i rater via Collector Bank 

Upp till 36mån