Välj Restylane®, när du vill ha naturlig, säker och individuellt anpassad skönhet.

Odoo CMS - a big picture

Över 30 miljoner behandlingar utförda med Restylane

Restylane är en serie produkter för skönhetsbehandlingar av ansiktet. Restylane reducerar effektivt finare linjer och rynkor, konturerar och skapar volym samt förbättrar hudens struktur och elasticitet.

DET ÄR NATURLIGT!

Restylane ger resultat som ser naturliga ut och grundas på den unika NASHA-teknologin vars hyaluronsyra är mycket lik kroppens egen hyaluronsyra. Restylane är inte ett gift och påverkar inte ansiktsuttrycken eller ansiktsrörelserna. Eftersom Restylane inte är permanent gör den det möjligt för dig att undvika att skapa ett permanent utseende som du kanske ångrar när ditt ansikte med tiden förändras.

DET ÄR SÄKERT!

Restylane är marknadsledande – 30 miljoner behandlingar har utförts över hela världen. Till skillnad från andra produkter med hyaluronsyra är Restylane fri från djurprodukter vilket innebär minimal risk för allergiska reaktioner eller smittöverföring.

DET ÄR FÖR DIG!

Produkter med Restylane tillåter behandlingarna att anpassas efter dina önskemål och behov – och resultatet syns omedelbart. Eftersom behandling är icke-kirurgisk blir återhämtningstiden minimal och du kan snabbt återgå till ditt vanliga liv.

Boka en tid.

Konsultationen är kostnadsfri.

Fillers

Behandlingarna anpassas till dina behov och resultaten syns omedelbart. Restylane är en naturlig skönhetsprodukt som inte påverkar ansiktsuttrycken eller ansiktsrörelserna. Mer än 20 miljoner behandlingar med Restylane har utförts över hela världen.

Restylane är en kristallklar gel som injiceras i huden i små mängder för att återskapa volym och struktur. Restylane är baserad på en hyaluronsyra som liknar kroppens egen hyaluronsyra. Hyaluronsyran i Restylane är icke-animalisk, vilket innebär att risken för allergiska- eller överkänslighetsreaktioner är minimal och att hudtester inte behövs.

Restylane on kristallinkirkas geeli, jota ruiskutetaan ihoon (tai joissakin käsittelyissä ihon alle) pieninä määrinä palauttamaan ihon tilavuutta ja rakennetta. Se koostuu hyaluronihaposta, joka on samanlaista kuin kehon oma hyaluronihappo. Restylanen hyaluronihappo ei ole eläinperäistä, joten ihotestejä ei tarvita ja allergisten tai yliherkkyysreaktioiden riski on mahdollisimman pieni.

Odoo text and image block

FÖRDELAR MED EN SKÖNHETSBEHANDLING MED RESTYLANE

Resultaten av en behandling med Restylane är långvariga

Resultaten av en behandling med Restylane är långvariga, utan att vara permanenta, vilket ger dig frihet att välja om du vill behålla effekten. Effekten av en behandling med Restylane syns vanligen 6–12 månader och med endast en uppföljningsbehandling har effekten, i en ny klinisk studie, visats vara ända upp till 18 månader. För att bibehålla resultaten i läpparna behövs vanligen en uppföljningsbehandling inom 6 månader.