Bystlyft med Powerlite-metoden™

Bystlyft utan kirurgiska ingrepp

Nu kan bysten enkelt få ett naturligt lyft, bättre hudstruktur och ökad volym med hjälp av Powerlite-metoden™. Tekniken är snabb, säker och resultaten syns omgående..Så fungerar Bystlyft-behandlingen
Innan behandlingen påbörjas genomförs alltid en konsultation. Behandlingen inleds med en speciellt utvecklad massage med en bystgelé som innehåller växtämnet Pueraria Mirifica därefter behandlas området med intensivt pulserande ljus.

Resultat
Direkt efter behandlingen ser man ett omedelbart resultat; ökad lymfcirkulation, ökad blodcirkulation och ökad cell-metabolism leder till att bysten får ett naturligt lyft, ökad volym, ökad elasticitet och förbättrad hudstruktur. Efter amning tappar brösten ofta sin form och fasthet, med behandlingen kan bröstens form återskapas. Rynkig och för tidigt åldrad hud i området slätas ut med hjälp av ljusbehandlingen.

För att få ett bestående resultat krävs en kur på ca 5 behandlingar (vid stor byst kan det krävas fler behandlingar beroende på bl.a. tyngdlagen och bystens vikt). Behandlingarna utförs med ett intervall på ca 7 dagar. Det krävs att man har fettvävnad att arbeta med för att kunna få en ökad volym.

Så tycker behandlad kund "Jag har alltid haft stor byst (C/D-kupa) och har ammat ett barn. Jag har gjort 5 behandlingar och fått ett lyft på 4 cm samt ökat volymen till D-kupa. När jag ligger ner känner jag att brösten är kvar, de har blivit fyllda. Jag har gjort värsta plastikoperationen (helbuk) men jag skulle aldrig i livet lägga in silikon. Bystlyftbehandlingen är smärtfri och passar mig perfekt".