LPG Endermologie

Kroppsvård

Ny endermologie®-patenterad - effektiv teknik för snabbare hudstimulering.

Odoo image and text block

LPG Endermologie   Boka Tid >

en överlägsen metod för att reducera celluliter, ärr och kroppsskulptera.

Ger dig en slätare, spänstigare hud samt lindrar muskel och ledvärk.


Hela kroppen  |60 min |90€|

Serie 5 ggr   |410€|

Serie 10 ggr |810€|


Delområde |20 min |60€|

Serie 5 ggr |240€|

Tekniken är utvecklad och patenterad av LPG System i Frankrike. Metoden uppfanns av Louis Paul Guitay (LPG) som i slutet av 1970-talet råkade ut för en bilolycka. Olyckan medförde svåra brännskador . Skadorna masserades dagligen i 3-4 tim. av terapeuter för att mjuka upp huden och återställa muskelfunktionen. Massage metoden gav goda resultat men tog alldeles för lång tid, så Louis Paul Guitay uppfann en maskin som ersatte den manuella massagen.

Maskinen användes också på andra patienter och efter vidare utveckling och ny forskning kunde man konstatera att tekniken även ökade blodcirkulationen i huden avsevärt, lymfdränerade och bl.a. reducerade celluliter.

Detta medicinska genombrott var möjligt tack vare en unik, patenterad teknik med valsar och vakuumsug som masserar huden. Metoden är en icke-kirurgisk och smärtfri massage som förbättrar blodcirkulationen, ökar lymfdräneringen och förbättrar hudens kondition från topp till tå.

Metoden är världens första patenterade teknik för behandling av celluliter, och det är den första cellulitbehandlingen som har blivit godkänd av FDA i USA

Denna Endermologie®/LPG maskin, som rekommenderas av plastik kirurger och dermatologer världen över, har visat otroliga resultat.

Vad är Celluliter?

Förtätad bindväv tillsammans med dålig blod- och lymfcirkulation är den vanligaste orsaken till att kroppen bildar så kallade celluliter. Hudens förankringspunkter (septa), som är oelastiska, drar ner huden i underliggande vävnad och mellan dessa buktar de uppsvällda fettcellerna och den överflödiga vätskan upp. Detta ger huden ett apelsinliknande utseende. Den minskade blod/lymfcirkulationen bidrar till en ansamling av metaboliska slaggprodukter, försämring av ämnesomsättningen samt förtätning av bindväven. Elasticiteten försämras och förhårdnader kan uppstå i vävnaden. Detta resulterar i områden med fettansamlingar och celluliter som inte svarar på kroppslig träning eller strikt diet.

Behandlingen påverkar fettcellerna till att komma i lipolys, vilket betyder att de släpper ifrån sig lagrad energi. Det gör att fettcellerna blir mindre och fettdepåerna krymper. Det i sin tur främjar för en fortsatt bättre cirkulation och ett långvarigt resultat. Behandlingen ökar cirkulationen i blod och lymfsystem och reducerar de metaboliska slaggprodukterna. Collagen och Elastin i huden påverkas också positivt och detta leder till en smidigare och fastare hud. Endermologie har dessutom, genom sin avslappnande och mjukgörande verkan, en avstressande effekt.

Före och efter kirurgi. Även före och efter en fettsugning eller bukplastik är behandlingen effektiv. Före ingreppet, för att förbättra cirkulationen i fettdepåer, samt att läkningen går fortare om man inte har slagg och gifter i vävnaden. Efter, för att dränera ut vätska och minska svullnad och smärta. I ett senare skede kan metoden användas för att reducera eventuella ojämnheter som kan uppkomma i samband med fettsugning.

Hur går behandlingen till? Varje behandling tar 35 minuter och resultat kan ses efter ca 5-8 ggr. En grundbehandling för celluliter är 14-20 ggr och utförs 2 ggr/vecka. Behandlingsresultatet kan sedan underhållas ca 1 ggr/månad. Antalet behandlingar är individuellt och beror på kroppstyp, fysik och kostvanor. Kontinuitet och egen insats i from av kost och motion är viktiga för att bibehålla resultatet.

Ta kontakt, vi svarar gärna på frågor om Endermologie-metoden.