ihohud.fi

beauty • medical • spa  •  clinic

Tarjoamme useita tehokkaita hoitoja. Kasvohoidot, vartalohoidot, kädet, jalat, Spa-hoidot ja -hieronnat sekä korkealaatuiset ihonhoitotuotteet.

Tulossa lähiaikoina. 

Emsella-tuoli

EMSELLA™ on läpimurto inkontinenssihoidossa. ​Tahaton virtsan vuoto, joka tunnetaan virtsankarkailuna, vaikuttaa kaiken ikäisiin naisiin ja miehiin. Se on tila, joka voi heikentää dramaattisesti ihmisen elämänlaatua ja toimintaan sitoutumista. Sen on suuresti aliraportoitu ja alikäsitelty. Tutkimusten mukaan jopa 40 % yli 30-vuotiaista kokee hallinnan puutetta, mikä vaikuttaa heidän itseluottamukseensa ja itsetuntoonsa. EMSELLA™-tuolin avulla voit palauttaa hallinnan ja parantaa elämänlaatuasi ilman leikkausta, epämukavuutta tai lääkkeitä.

Emsella-tuoli virtsankarkailun ja intiimihyvinvoinnin hoitoon

Emsella -hoito lantionpohjan lihasten vahvistamiseen 

Joka viides 40–60-vuotias nainen ja yli 70-vuotiaista jopa puolet kärsii jonkin asteisesta tai ajoittaisesta virtsankarkailuongelmasta.

Patentoitua Hifem®-teknologiaa edustava BTL Emsella on CE-hyväksytty lääkinnällinen laite, joka tarjoaa matalan kynnyksen ei-invasiivisen ja ei-kirurgisen hoidon lantionpohjan lihaksien vahvistamiseen ja sitä kautta virtsankarkailun ja intiimihyvinvoinnin hoitoon.

Virtsankarkailu eli inkontinenssi johtuu lantionpohjan lihasten heikkenemisestä, joka taas usein johtuu synnytyksestä, vaihdevuosista ja luonnollisesta ikääntymisprosessista. Ponnistusvirtsankarkailu ilmenee esimerkiksi aivastaessa, nauraessa tai vaikkapa hyppiessä ja juostessa. Pakkoinkontinenssissa virtsan karkailua edeltää pakonomainen virtsaamistarve esimerkiksi keskellä yötä. Lisäksi esiintyy sekainkontinenssia, joka on näiden kahden sekoitus. Virtsankarkailu on naisilla yleistä, mutta sitä esiintyy myös miehillä.

Virtsankarkailu

Emsella -hoidolla vahvistetaan lantionpohjan lihaksia. 
Emsella -hoito on loistava vaihtoehto lantionpohjan lihasten vahvistamiseen ja yleensäkin heikkojen lihasten löytämiseen. Emsella-hoito sopii kaikenikäisille naisille ja miehille, jotka haluavat apua lievään tai keskivaikeaan virtsankarkailuun, synnytyksen jälkeiseen toipumiseen ja parempaan intiimielämän laatuun. Virtsankarkailu on saattanut olla monella este esimerkiksi rakkaan harrastuksen jatkamiselle. Emsella auttaa potilaita vahvistamaan lantionpohjan lihasten hallintaa ja tuomaan tukea virtsarakolle. Tästä voidaan saada apua virtsankarkailuun ja siihen liittyvään epämukavuuteen.

Mikä laite on Emsella-tuoli? 
EMSELLA on matalan kynnyksen CE-hyväksytty lääkinnällinen hoitolaite virtsankarkailun ja intiimihyvinvoinnin hoitoon sekä lantionpohjan lihasten vahvistamiseen.

Miten Emsella-tuoli toimii? 
Emsella käyttää kohdennettua korkeatehoista sähkömagneettista energiaa joka stimuloi syviä lantionpohjan lihaksia, auttaa vahvistamaan lantoinpohjanlihasrakennetta ja parantamaan hermolihas kontrollia. 

Tehokkuus perustuu kohdennettuun sähkömagneettiseen energiaan, sen tehokkaaseen vaikutukseen lantionpohjan lihas-ja sidekudoksessa ja sitä kautta tehokkaaseen lantionpohjan lihasstimulaatioon.

Yksi emsella-istunto tuottaa 11200 supramaximaalista (niin voimakasta, että ihminen ei itse saa sellaista tuotettua) lantionpohjan lihassupistusta, jotka ovat tärkeässä asemassa virtsankarkailupotilaan lihasten uudelleenkoulutuksessa.
Emsella auttaa vahvistamaan lantionpohjan lihaksia ja kiinteyttämään lantionpohjan alueen sidekudosta. Hoidon yleinen vaikutus on omien lantionpohjanlihasten löytyminen ja tietoisuuden kasvu, missä ne ovat ja miten niitä treenaan itse.

Miten Emsella hoito tehdään? 
Hoitoa varten ei tarvitse riisuuntua lainkaan. 

Asiakas istuu Emsella-tuolissa hoitajan ohjeistamassa asennossa. Hoito kestää 28 minuuttia ja hoidon aikana voi lukea vaikkapa lehteä.
(Älypuhelimien ja muiden elektronisten laitteiden käyttö hoidon aikana ei ole sallittua.)

Miten se vaikuttaa?

Tunnet hoidon aikana lievää nipistelyä ja lihassupistelua. Hoito ei ole kivulias.

Virtsankarkailun hoitoon suositus on tehdä hoito kahdesti viikossa yhteensä kuuden kerran hoitona. Ylläpitohoitona yleensä yksi hoitokerta puolen vuoden välein.

Tarvitseeko Emsella hoitoon valmistautua?
Emsella hoito ei vaadi minkäänlaista ennakkovalmistautumista ja hoidon voi hyvin tehdä esimerkiksi lounastauolla, jonka jälkeen voit jatkaa päivääsi aivan normaalisti. 
Hoidon ajaksi sinun tulee riisua korut ja kellot. 

Kenelle Emsella hoito soveltuu ja mihin sitä käytetään?
Hoito sopii lievän ja keskivaikean virtsankarkailuvaivan hoitoon täydentävänä hoitona sekä sen ennaltaehkäisyyn naisilla ja miehillä. 

Hoidolla on tutkimuksin todettu olevan positiivinen vaikutus myös erilaisten seksuaalisten toimintahäiriöiden hoidon apuna kuten:

-Alentunut tuntoherkkyys ja 
 orgasmivaikeudet

-Yhdyntäkivut

-Erektiohäiriöt

-Vaihdevuosien aiheuttama
 limakalvojen kuivuminen

Hoito sopii kaikille, jotka haluavat pitää intiimihyvinvoinnistaan huolta ja ennaltaehkäistä ongelmien syntymistä.

Mikäli kärsit virtsankarkailusta tai muista virtsavaivoista, yhdyntäkivuista, limakalvovaivoista, tuntoherkkyyden alentumisesta, erektiohäiriöistä tai muista sairausoireista, on taustalla olevien sairaustilojen diagnosointi ja hoito aina ensisijaista. Sairauksien diagnosointi tapahtuu lääkärin vastaanotolla. Saat lisätietoja ja ohjaamme sinut juuri oikealle alan ammattilaiselle asian selvittämiseksi. 

Kenelle hoito ei sovi?

Hoito ei sovi henkilöille joilla on:

-Sydämen tahdistin
-Metalliesineitä tai tekoniveliä
 kehossa
-Kuparikierukka
-Lääkepumppuja
-Veren hyytymishäiriöitä tai
 verenohennuslääkitys
-Sydänsairaus 
-Juuri tehty kirurginen toimenpide
-Hoitoa ei tehdä raskaana oleville
 eikä imettäville.Ihon kuorinta

auttavat monenlaisiin iho-ongelmiin

Mesoterapia

on minimaalisesti invasiivinen toimenpide

Täyteainehoidot

Täyteainehoidot ihon juonteiden häivyttämiseen

Eneomey

kotihoitotuotteet

Jalat Kuntoon!

Varaa aikaa jalkahoitoon

Varaa aika

Tarinamme

IHOHUD Medical Beauty Clinic sijaitsee Vaasan keskustassa. Klinikka on erikoistunut vaativaan ihonhoitoon ja tarjoaa myös vartalo-, jalka- ja käsihoitoja. Mutta kuka on Ihohudin takana ja mikä tekee klinikasta niin erityisen? Täältä voit lukea iHOHUD-klinikan tarinan.

Kuka sinä olet?

Nimeni on Sonja Asplund ja olen lääkinnällinen erikosjalkahoitaja, ihoterapeutti ja yrittäjä sekä Ihohud-klinikan perustaja.

 

Mikä on tarina Ihohudin takana?

Yritys on perustettu vuonna 1984, aluksi keskityimme pelkästään jalkahoitoihin. Vuosien varrella olemme laajentaneet toimintaamme käsittämään myös edistyksellisen ihonhoidon.

Mikä on vahvuutemme alalla?

Vahvuutemme on erikoistuminen, mikä tarkoittaa, että keskitymme vaativaan ihonhoitoon. Jotta voimme tarjota yksilöllisesti räätälöityjä hoitoja, meidän on koulutettava itseämme ja pidettävä laitteemme ajan tasalla. Panostamme hoitoihin, jotka tuottavat tuloksia.

Mitä vaativa ihonhoito tarkoittaa?

Vaativa ihonhoito on silloin, kun haluat antaa ihollesi uuden elämän. Esimerkiksi kemiallisen ihonpuhdistuksen, akne ihonhoidon, pysyvän karvanpoiston, mikroneulauksen, rasvanpoiston, lääketieteellisten ja esteettisten injektiohoitojen, lääketieteellisten pedikyyrien tai LPG-hoitojen kautta.

 

Millainen on tyypillinen asiakas?

Ei ole tyypillistä asiakasta. Asiakaskuntaamme kuuluu kaiken ikäisiä ihmisiä, naisia ​​ja miehiä vanhemmasta sukupolvesta nuoriin. 

Miltä Ihohudin tulevaisuus näyttää?

Koska olen ollut alalla 38 vuotta ja eläkeikä lähestyy. Toivon ja haluan, että Ihohudin tulevaisuuden toimintaa ohjaa  yrittäjä, joka asettaa aina asiakkaan keskiöön.

Mitä haluat sanoa asiakkaalle, joka tulee luoksesi hoitoon?

Meillä olet turvallisissa käsissä. Jos et ole varma, mikä hoito sopii sinulle, suosittelen maksutonta konsultaatiota. Konsultaatiossa käymme läpi tarpeesi, teemme hoitosuunnitelman ja kustannusarvion. 

Hoidot voi maksaa myös kuukausimaksulla.

Kasvot

Ihon parannus
Täyteaineet
Kuorinnat
Kasvohoidot
Erikoiskasvohoidot
Valoimpulssikäsittelyt
Mikroneulaus
INFUZION-system
Mesoterapia
Lääkäripalvelut

Vartalo

Coolsculpting
Pysyvä  karvanpoisto
Valoimpulssikäsittely
LPG-käsittelyt
Spraytan
Medical  Sauna

Jalat ja kädet

Jalkahoito
Lääkinnällinen  jalkahoito
Diabetes jalkahoito
Parafiinihoito

Kädet
Manikyyri
Parafiini hoito


MASK PEEL ROFESSIONAL COSMETIC PEEL

Tehokas syväpuhdistus iholle. 

Sopii erityisesti rasvaiselle iholle, epäpuhtaalle ja akneen taipuvaiselle iholle sekä lievään nuorentumiseen. Antaa kauniin hehkun ja puhdistaa ihon tehokkaasti. Hoito sisältää: 
puhdistuksen esikuorinnalla, kuorinnan Mask Peelillä ja viimeistelyvoiteen. 

Mask Peel -hoitoa suositellaan 
4 kertaa 2 viikon välein. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme Dermaceutic- kotihoitotuotteiden käyttöä ennen kuorinta-ohjelmaa, sen aikana ja sen jälkeen.

Hinta: 
Kasvot noin 30 min 120€ per hoito

Kasvot ja dekoltee noin 30 min
180€ per hoito

MILK PEEL CLASS IIA MEDICAL DEVICE

Hoito, joka antaa kiiltoa, pehmentää juonteita, tasoittaa ihon sävyä ja vaikuttaa epäpuhtauksiin. Hoito vähentää tehokkaasti hienoja juonteita ja kuivia ryppyjä. Puhdistaa ja virkistää epäpuhtaan, väsyneen ja elottoman ihon - todellinen tuhkimokuorinta. 

Hoito sisältää: puhdistuksen esikuorinnalla, Milk Peel kuorinnan ja viimeistelyvoiteen. Milk Peel -hoitoa suositellaan 4 kertaa 2 viikon välein. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme Dermaceutic -kotihoitotuotteiden käyttöä ennen kuorintaohjelmaa, sen aikana ja sen jälkeen.

Hinta: 
Kasvot tai dekoltee noin 30 min
170€ per hoito

Kasvot ja dekoltee noin 30 min
250€ per hoito

Selkä noin 30 min 250€ per hoito

Kämmenselät 80€ per hoito

MELA PEEL FORTE

Keskisyvä kuorinta kaikenlaisten pigmentaatioiden hoitoon. Erittäin tiivis  koostumus tehokkaiden ainesosien yhdistelmällä antaa kirkastavan vaikutuksen, tasoittaa ihon sävyä, pehmentää juonteita ja antaa kuulaaman ihon. Mela Peel Forte suoritetaan 1-2 hoidon kuurina kuukauden välein. 

Antaa muutaman päivän kuluttua iholle lievän hilseilyn, joka häviää noin viikon kuluttua. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme Dermaceutic -kotihoitotuotteiden käyttöä ennen kuorinta-ohjelmaa ja sen aikana.

Hinta:Kasvot 30 min
310€ hoitoa kohden, sisältää jälkihoitovoiteen, arvo 120€.

Kasvot ja dekoltee n. 30 min 
450€ per hoito

DERMACEUTIC COSMO GLOW

Kuorinta jossa mieto TCA-happo hierotaan asteittain iholle, iho saa massiivisen hehkun. Huokosten ulkonäkö vähenee, ihon sävy tasoittuu ja hienot juonteet pehmenevät. 

Cosmo Glow -hoitoa suositellaan 
4 kertaa 2 viikon välein. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme Dermaceutic -kotihoitotuotteiden käyttöä ennen kuorintaohjelmaa, sen aikana ja sen jälkeen.

Hinta: Kasvot noin 30 min 
200€ per hoito

DERMACEUTIC COSMO TCA-KUORINTA

Keskisyvä kuorinta TCA-hapolla jota suositellaan, kun halutaan ihon huomattavaa nuorentumista. 

Iho alkaa hilseillä 2-4 päivän jälkeen, hilseily kestää yleensä noin viikon ihotyypistä riippuen. Sopii ikääntyneelle tai auringon vaurioittamalle iholle, tasoittaa pieniä ryppyjä ja ihon rakennetta, korjaa pigmentin epätasaisuutta ja stimuloi kollageenin muodostumista.

Sopii kasvoille, dekoltee-alueelle ja käsille. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suositellaan 2-4 hoitokertaa.  

Hinta: Kasvot tai dekolteet n. 30 min alkaen 270€

Kasvot ja dekoltee n. 30 min alkaen 390€

Kämmenselät alkaen 135€

Yksittäinen alue, esim. ylähuuli, otsa alkaen 100€

DERMACEUTIC, ESTEETTISEN 
DERMATOLOGIAN ASIANTUNTIJA

Dermaceutic Laboratoire on yli 30 000 esteettisen dermatologin valitsema kumppani ympäri maailmaa.Yhtiön tavoitteena on tukea ammatinharjoittajia klinikkahoidon arvon maksimoinnissa ja asiakkaan arvokäsityksen lisäämisessä tarjoamalla korkealuokkaisia kosmeettisia tuotteita, jotka täydentävät ja optimoivat kaikkien esteettisten hoitojen (kuorinta, laser, botox, mesoterapia…) tuloksia.

Dermaplaning -
superpehmeän ihon salaisuus.

Dermaplaning poistaa tehokkaasti kuolleita ihosoluja ja persikkanukkaa, jolloin iho näyttää kirkkaammalta ja pehmeämmältä. Lue lisää.


TOHTORIPALVELU ITU

Gynekologian ja esteettisen lääketieteen asiantuntija. Intiimikirurgian edelläkävijä. 

www.tohtoripalvelu.fi

LÄÄKETIETEEN TOHTORI 
LASARUS ”LASU”  MITROFANOFF

Kliniken ITU

Specialistkompetens inom gynekologi och estetisk medicin.

www.tohtoripalvelu.fi/sv/hem/

LASARUS ”LASU” MITROFANOFF
MEDICINE DOKTOR

Botuliinitoksiinipistokset

Ryppyjen hoitamisen lisäksi botuliinitoksiinia käytetään liialliseen hikoiluun, migreeniin, jännityspäänsärkyyn ja hampaiden kiristykseen. 

PRP- ja hyaluronaattipistokset

Vastaanotto IHOHUD-klinikalla Vaasassa

  Lauantaina 27.5.2023 ja
Maanantaina 14.8.2023.


Botuliinitoksiinihoidot ja 
konsultaatiot.

Ole ystävällinen varaa aika: 

www.ihohud.fi

06 312 9800

Botulinumtoxininjektioner

Förutom behandling av rynkor används Botulinumtoxin mot överdriven armsvett, migrän, spänningshuvudvärk och bruxism (tandgnissling).

PRP- och hyaluronatinjektioner

Mottagning i Vasa hos
IHOHUD-kliniken

Lördag 27.5. 2023 och 
Måndag 14.8.2023.

Botulinumbehandlingar 
och  konsultation.

Var vänlig och boka tid: 

www.ihohud.fi,

06 312 9800 

Powerlite 600®PROF  

Oletko kyllästynyt jatkuvaan sheivaamiseen ja vahauksiin? 

Haluatko päästä kokonaan eroon häiritsevistä ihokarvoista?

Powerlite 600®PROF -pulssivalolla hoidetaan kaikkia ihon alueita; kainalot, sääret, bikinirajat, selkä... 

Pulssivalo toimii yhtä hyvin niin kasvojen kuin vartalonkin alueella. 

Pääset lopullisesti eroon ei-toivotuista ihokarvoista!

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon.