ihohud.fi

beauty • medical • spa  •  clinic

Vi på Ihohud erbjuder dig många effektiva behandlingar från topp till tå. Ansiktsvård, kroppsvård, Spa-behandlingar och -massage, fötter, händer och högklassiga hudvårdsprodukter. 

                                                                                           Mesoterapi

Vad är Mesoterapi?

Mesoterapi är en minimalt invasiv procedur där en serie superfina injektioner av vitaminer, mineraler och aminosyror cocktails levereras in i det mesodermala lagret av huden. Denna infusion av smarta ingredienser ger näring och föryngrar huden samtidigt som den stimulerar produktionen av kollagen och elastin, båda viktiga för hudens naturliga elasticitet.

Vad kan du förvänta dig?

Behandlingstiden tar cirka trettio minuter och även om den inte gör ont, kan den vara något obehaglig så en bedövningskräm kan användas om huden är lite känslig. Lite blåmärken och svullnad kan uppstå men det kommer att vara kortlivat och bör lägga sig 


inom 24 timmar – huden blir mer strålande, återfuktad, friskare och fastare med en förbättrad konsistens. En kur på 4-6 sessioner rekommenderas varannan vecka med underhållsbehandlingar 1-2 gånger per år.

Vad är fördelarna?

Mesoterapi kan omedelbart förbättra matt, trött hud och ytliga rynkor, men kan också bidra till att förbättra trög blodcirkulation, vilket hjälper kroppen att spola ut åldrande toxiner. Denna behandling kan också användas för att behandla pigmenteringsproblem, behandla akneärr och kombineras för att förstärka effekterna av andra estetiska behandlingar som Botox eller fillers.

Kundupplevelse: 

”Behandlingen kan kännas obekväm men hanterbart. Direkt efter behandlingen vad mitt ansikte lite rött, men inom en timme kändes och såg huden utmärkt ut, vilket var precis vad jag ville!

Det är värt att göra. Jag skall definitivt ha denna behandling igen eftersom återhämtningstiden var minimal, den var nästan smärtfri och effekten var magnifik och omedelbar.”

 UUTISIA HIERONNASTA!

 

Nu kan du boka tid även till Ann-Charlotte Backholm på ihohud.fi i Vasa. 

Ann-Charlotte är utbildad avancerad klinisk sjukskötare, massör och SPA-terapeut. Därtill har hon över 15 års erfarenhet av träning samt hälsa och välbefinnande. Hon är även ägare till företagen @powerzonefitnessclub och @acbackholm_massage

Ann-Charlotte erbjuder klassisk massage, idrottsmassage och bindvävsmassage. Njut av en avslappnande stund eller ta kontakt om du har problem med sjuka muskler så kan vi rekommendera en behandlingsplan just för dina behov.

https://www.varaaheti.fi/ihohud/se


TOHTORIPALVELU ITU

Gynekologian ja esteettisen lääketieteen asiantuntija. Intiimikirurgian edelläkävijä. 

www.tohtoripalvelu.fi

LÄÄKETIETEEN TOHTORI 
LASARUS ”LASU”  MITROFANOFF

Kliniken ITU

Specialistkompetens inom gynekologi och estetisk medicin.

www.tohtoripalvelu.fi/sv/hem/

LASARUS ”LASU” MITROFANOFF
MEDICINE DOKTOR

Botuliinitoksiinipistokset

Ryppyjen hoitamisen lisäksi botuliinitoksiinia käytetään liialliseen hikoiluun, migreeniin, jännityspäänsärkyyn ja hampaiden kiristykseen. 

PRP- ja hyaluronaattipistokset

Vastaanotto IHOHUD-klinikalla Vaasassa

  Perjantaina 17.6. 2022

Botuliinitoksiinihoidot ja 
konsultaatiot.

Ole ystävällinen varaa aika: 

www.ihohud.fi

06 312 9800

Botulinumtoxininjektioner

Förutom behandling av rynkor används Botulinumtoxin mot överdriven armsvett, migrän, spänningshuvudvärk och bruxism (tandgnissling).

PRP- och hyaluronatinjektioner

Mottagning i Vasa på IHOHUD-kliniken

  Fredag  17.6. 2022
 

Botulinumbehandlingar 
och  konsultation.

Var vänlig och boka tid: 

www.ihohud.fi,

06 312 9800 

Powerlite 600®PROF  

Har du tröttnat på att ständigt behöva raka och vaxa dig?

Vill du bli av med din oönskad hårväxt föralltid?

Vad sägs om hårfri armhåla, bikinilinje, ben, rygg eller ansikte?

Med Powerlite 600 PROF ljusimpuls hårborttagning blir du av med din oönskade hårväxt på hele kroppen.

 Ljusimpuls fungerar bra både i ansiktet och på kroppen.    

Var vänlig och boka tid för en kostnadsfri konsultation.