ihohud.fi

beauty • medical • spa  •  clinic

Vi på Ihohud erbjuder dig många effektiva behandlingar från topp till tå. Ansiktsvård, kroppsvård, Spa-behandlingar och -massage, fötter, händer och högklassiga hudvårdsprodukter. 

OBSERV 520X HUDSKANNING

Ett nytt sätt att analysera huden.Det mest effektiva verktyget för tydlig diagnos och uppnå resultat.

Med Observ 520x kan vi fastställa hudtillstånd på ett ögonblick. Att förstå din hud och mål är utgångspunkten för konsultation. 

Med Observ 520x kan vi se vad som finns under hudytan. Observ hjälper oss att fatta mer välgrundade beslut när vi gör behandlingsplaner och väljer rätta produkter för dig. 

Många hudproblem uppstår i de djupare hudlagren och blir bara mer synliga med tiden. 

Med Observ 520x skanner når vi nästa nivå av hudkonsultationer, vi optimerar behandlingsplaner för att uppnå otroliga resultat. 

Hudscanning

Steg 1. Boka en konsultation / hudskanning av din hud med Observ 520x tekniken. Konsultationen tar ca 30 minuter. Inledande bedömning: Att lära känna hudens profil och visualisera egenskaperna i hudens olika lager.

Steg 2. En djupgående konsultation Analysering av din huds tillstånd på en djupare nivå. Vi kan se mer än ögat kan se. Vi skapar medvetenhet av hudens tillstånd /-problem och kan förstå  dessa. Detta gör att hudproblem eller obalanser kan identifieras.

Behandlingsplan

Steg 3: Individuell behandlingsplan
En skräddarsydd behandlingsplan och produktrekommendationer utarbetade utifrån din hudanalys. Oavsett om det handlar om att behandla akne, minska rynkor eller förbättra hudens struktur, är
en behandlingsplan skräddarsydd för att hjälpa dig att uppnå den hud du vill ha.


För vem

Vem kan genomgå en hudkonsultation?
En hudkonsultation med Observ 520x är lämplig för alla som vill förbättra sin hudkvalitet och få en djupare förståelse 
för hudens specifika behov. 

Genom att genomgå en hudkonsultation kan du få personliga rekommendationer för behandlingar och produkter som kan hjälpa till att förbättra din hudkvalitet och adressera specifika problemområden.      AVANCERAD HUDVÅRD MED
     KRAFTFULLA SERUM
         UPPTÄCK BÄSTSÄLJANDE SERUM FRÅN SKINCEUTICALS
KOM OCH UPPDATERA DIN HUDVÅRD MED AVANCERADE
SKINCEUTICALS HUDVÅRD


SkinCeuticals Hudvård

SkinCeuticals utför vetenskapliga kliniska studier på faktiska patienter för att visa att produkterna faktiskt gör vad de påstår. 
Advanced SkinCeuticals hudvårdslinje skyddar frisk hud, korrigerar uppkomsten av tidigare skador och förhindrar tecken på framtida skador.

PROTECT-produkterna inkluderar UVA/UVB-solskydd med brett spektrum, inklusive Z-COTE® transparent zinkoxid. Denna kategori är lämplig för alla hudtyper, daglig användning och långvarig solexponering.

CORREKT produkter använder en kombination av anti-aging, klargörande, återfuktande och exfolierande ingredienser för att lösa ett brett spektrum av hudproblem, inklusive uppkomsten av rynkor, missfärgning, fläckar och mer.

PREVENT-produkter är en rad antioxidantprodukter som kliniskt bevisat neutraliserar skadliga fria radikaler och riktar sig mot olika hudtyper och problem såsom fina linjer, rynkor, missfärgning och fethet.

MOISTURE-produkter ger återfuktning och återfuktande element för att återställa och bibehålla hudens naturliga tillstånd.

Besök oss för en konsultation för att skräddarsy din hudvård. Alla har inte samma hudåkommor. Om du till exempel har akne, rosacea eller melasma, måste din hudvårdsrutin skräddarsys specifikt för dig. Boka därför in en hudkontroll och få en konsultation samtidigt för vilka produkter du ska använda. 

 Till Butiken
Hud peeling

hjälper mot många hudproblem

Mesoterapi

är ett minimalt invasivt ingrepp

Fillers behandlingar

Återställer förlorad volym i ansiktet
som i kinder

Eneomey

vårdprodukter 

Fötterna i skick!

Boka en tid till fotvård.

Boka tid

Vår story

IHOHUD Medical Beauty Clinic ligger i centrala Vasa. Kliniken specialiserar sig på krävande hudvård och erbjuder även kroppsvård, fot- och handbehandlingar. Men vem är personen bakom Ihohud och vad gör kliniken så speciell? Här kan du läsa om saker som du inte viste om Ihohud, skönhetskliniken  som varit verksam i över 30 år.

Vem är du?

Mitt namn är Sonja Asplund och är specialfotvårdare, hudterapeut samt företagare och grundaren av Ihohud kliniken.

 

Vad är historien bakom Ihohud?

Företaget grundades 1984 och på den tiden fungerade vi enbart som fotvårdsklinik. Under årens gång har vi tagit in hudvård och spa och idag arbetar vi med avancerad hudvård, medicinsk fotvård och helkroppsbehandlingar. 

Vad är er styrka i branchen?

Vår styrka är specialisering, vilket innebär att vi fokuserar på krävande hudvård. För att kunna erbjuda individanpassade behandlingar krävs att vi vidareutbildar oss och håller maskinparken uppdaterad. Vi satsar enbart på behandlingar som ger resultat. 

Vad innebär krävande hudvård?

Krävande hudvård är när du vill ge din hud ett nytt liv. Exempelvis genom en kemisk hudrengöring, aknehudvård, permanent hårborttagning, microneedling, borttagning av fett, medicinska och estetiska injektionsbehandlingar, medicinsk pedikyr eller LPG-behandlingar.

 

Hurudanä är er typiska kund?

Det finns ingen typisk kund. Vår kundkrets består av människor i alla åldrar, kvinnor och män, från den äldre generationen till den unga.

Hur ser Ihohuds framtid ut?

Eftersom jag varit i branschen i 38 år så kommer pensionsåldern emot. Jag hoppas och vill att Ihohuds framtida verksamhet tas över av en drivande företagare som alltid sätter kunden i fokus..

Vad vill du säga till en klient som ska komma till er för behandling?

Hos oss är du i trygga händer. Är du osäker på vilken behandling som passar dig, rekommenderar jag en kostnadsfri konsultation. På konsultationen går vi igenom dina behov, lägger upp en behandlingsplan och en kostnadsuppskattning. 

Vi erbjuder även delbetalning.

Ansikte

Hudförbättring
Ljusimpuls behandlingar
Fillers
Peeling
Ansiktsvård
Specialansiktsvård
Microneedling
INFUZION System
Mesoterapi
Läkartjänster

Kroppen

Coolsculpting
Permanent  hårborttagning
Ljusimpuls behandlingar
LPG-behandlingar
Spraytan
Medical  Sauna

Fötter och händer

Fotvård
Specialfotvård
Diabetes fotvård
Parafinvård


Handvård
Manikyr
ParafinvårdMASK PEEL ROFESSIONAL COSMETIC PEEL

Effektiv djuprengöring för huden.

Särskilt lämpad för fet hud, oren och aknehud samt för mildare föryngring.
Ger en fin lyster och renar huden effektivt.
I behandlingen ingår: rengöring med pre-peel, peeling med Mask Peel och avslutande creme.

Mask Peel rekommenderas som en kur på 4 ggr med 2 veckors intervall. För bästa resultat rekommenderar vi att Dermaceutics hemmavårdsprodukter används före, under och efter peeling kuren. 

Pris:Ansikte ca 30 min /120€ per behandling 

Ansikte och dekolletage ca 30 min/ 180€ per behandling

MILK PEEL CLASS IIA MEDICAL DEVICE

En behandling som ger lyster, mjukar upp linjer, jämnar ut hudtonen och jobbar på orenheter.  Behandlingen reducerar effektivt fina linjer och torrhetsrynkor. Rengör och fräschar upp oren, trött och livlös huden riktig askungepeel. 

I behandlingen ingår: rengöring med pre-peel, peeling med Milk Peel och avslutande creme. Milk Peel rekommenderas som en kur på 4 ggr med 2 veckors intervall. För bästa resultat rekommenderar vi att Dermaceutics hemmavårdsprodukter används före, under och efter peeling kuren.  

Ansikte eller dekolletage ca 30 min /
170€ per behandling  

Ansikte och dekolletage ca 30 min/
250€ per behandling

Rygg ca 30 min 250€ behandling

Handrygg 80€ per behandling

MELA PEEL FORTE

En mediumdjup peel för att behandla all sorts pigmentering. Högkoncentrerad formula med en kombination av effektiva ingredienser ger en uppljusande effekt, utjämnande hudton, uppmjukande effekt på linjer samt klarare hy. Mela Peel Forte utförs i kur om 1-2 behandlingar med en månads intervall.  

Ger efter ett par dagar en liten flagning till huden som avtar efter cirka en vecka.
För bästa resultat rekommenderar vi att Dermaceutics hemmavårdsprodukter används före och under peeling kuren.

Pris: Ansikte 30 min/310€ per behandling då ingår en efterbehandlande creme till ett värde av 120€.

Ansikte och dekolletage ca 30 min/
450€ per behandling

DERMACEUTIC COSMO GLOW

En behandling där man, med hjälp av mild TCA-syra som stegvis masseras in, ger huden en massiv glow. Porernas utseende minskas, hudtonen jämnas ut och fina linjer mjukas upp. 

Cosmo Glow rekommenderas som en kur på 4 ggr med 2 veckors intervall. För bästa resultat rekommenderar vi att Dermaceutics hemmavårdsprodukter används före, under och efter peeling kuren. 

Pris: Ansikte ca 30 min 200€ per behandling 

DERMACEUTIC COSMO TCA-PEELING

Cosmo Peel Cream – mjölksyra, salicylsyra, citronsyra, askorbinsyra, retinylpalmitat – pH 4,8.

Cosmo Peel – TCA-  för behandling av rynkor, linjer, ojämn textur, rökare med grå och livlös hud, åldrad hud och pigmentstörningar.
Minskar tecken på hudens åldrande
Förbättrar hudens struktur och jämnhet
Minskar akneärr och pigmentfläckar
Ger otrolig lyster och glow. 

Ansikte, och dekolletage samt händer kan med fördel behandlas. För optimalt resultat rekommenderas en serie om 2-4 behandlingar.

Pris:Ansikte eller dekolletage ca 30 min från 270€ 

Ansikte och dekolletage ca 30 min från 390€

Handrygg från 135€

Enstaka område, t.ex. överläpp, panna från 100€ 

DERMACEUTIC,
EXPERTEN I ESTETISK DERMATOLOGI

Dermaceutic Laboratoire är den valda partnern för över 30 000 estetiska dermatologispecialister över hela världen. Företagets mål är att stödja utövare i att maximera klinikbehandlingsvärdet och öka kundens värdeuppfattning, genom att erbjuda högpresterande kosmetika som åtföljer och optimerar resultaten av alla estetiska behandlingar (peeling, laser, botox, mesoterapi...).

Dermaplaning - hemligheten till superlen hud.

Dermaplaning tar effektivt bort döda hudceller och persikoludd, vilket gör att huden ser ljusare och mjukare ut.  Läs mera.


TOHTORIPALVELU ITU

Gynekologian ja esteettisen lääketieteen asiantuntija. Intiimikirurgian edelläkävijä. 

www.tohtoripalvelu.fi

LÄÄKETIETEEN TOHTORI 
LASARUS ”LASU”  MITROFANOFF

Kliniken ITU

Specialistkompetens inom gynekologi och estetisk medicin.

www.tohtoripalvelu.fi/sv/hem/

LASARUS ”LASU” MITROFANOFF
MEDICINE DOKTOR

Botuliinitoksiinipistokset

Ryppyjen hoitamisen lisäksi botuliinitoksiinia käytetään liialliseen hikoiluun, migreeniin, jännityspäänsärkyyn ja hampaiden kiristykseen. 

PRP- ja hyaluronaattipistokset

Vastaanotto IHOHUD-klinikalla Vaasassa

  Lauantaina 24.2. 2024
Lauantaina 20.4.2024
Lauantaina 8.6.2024

Botuliinitoksiinihoidot ja 
konsultaatiot.

Ole ystävällinen varaa aika: 

www.ihohud.fi

06 312 9800

Botulinumtoxininjektioner

Förutom behandling av rynkor används Botulinumtoxin mot överdriven armsvett, migrän, spänningshuvudvärk och bruxism (tandgnissling).

PRP- och hyaluronatinjektioner

Mottagning i Vasa hos
IHOHUD-kliniken

Lördag 24.2. 2024
Lördag 20.4.2024
Lördag 8.6.2024

Botulinumbehandlingar 
och  konsultation.

Var vänlig och boka tid: 

www.ihohud.fi

06 312 9800 

Powerlite 600®PROF  

Har du tröttnat på att ständigt behöva raka och vaxa dig?

Vill du bli av med din oönskad hårväxt föralltid?

Vad sägs om hårfri armhåla, bikinilinje, ben, rygg eller ansikte?

Med Powerlite 600 PROF ljusimpuls hårborttagning blir du av med din oönskade hårväxt på hele kroppen.

 Ljusimpuls fungerar bra både i ansiktet och på kroppen.    

Var vänlig och boka tid för en kostnadsfri konsultation.