Fillers
när du vill ha naturlig, säker och individuellt anpassad skönhet.

Boka konsultation

Lasarus Mitrofanoff

 LT, gynekolog, yrkesutövare
-Botulinumbehandlingar
-Fillers


Sonja Asplund

Ägare, yrkesutövare
-Fillers erfarenhet 17 år
-Restylane/Perlanecertifierad

Hyaluronsyra eller kalciumhydroxiapatit används mest som fyllmedel, som är säkra föreningar som elimineras från kroppen av sig själva. I vår klinik används produktfamiljen Lumineran Hydryalix och produktfamiljen Merzin Belotero mest. Vårt mål är alltid ett naturligt behandlingsresultat.

Läppar kan formas med fillers. Vi använder oss mest av kanyltekniken, där båda läpparna kan fyllas från två punkteringspunkter. Innan du fyller läpparna brukar det rekommenderas att bedöva behandlingsområdet.

Fillers återställer också ansiktets ungdomliga form genom att lyfta kindbenen och lägga till volym där det saknas. En vanlig indikation för fillern är också att jämna ut rynkor genom att injicera fillern direkt under rynkan.

Effekten av fillern syns direkt och varar i cirka ett halvår och behandlingen kan förnyas regelbundet. Efter behandlingen uppstår ibland ett blåmärke som läker av sig självt på ungefär en vecka. Behandlingarna ges av vår estetiska läkare eller en legitimerad sjuksköterska och de är säkra.

Kombinationen av kalciumhydroxiapatit och ett filler är en modern behandlingsform som kan uppnå ett mer långvarigt behandlingsresultat än med enbart filler. Hyaluronsyra ger en omedelbar synlig effekt, medan kalciumhydroxiapatit stimulerar produktionen av kollagen och elastin under månader, vilket förlänger behandlingens effektivitet.