Spraytan

Bländande solbränna på 5 minuter! utan skadliga UV-strålar!
DHA är ett naturligt sockerämne som reagerar med proteinerna i det yttersta hudlagret och stimulerar de celler som producerar det bruna pigmentet melanin.


Suihkurusketus - ihohud - Vaasa

Pris: Ansikte 20 €      Halvkropp 30 €      Helakropp 40 €

ÄR DU ESPRESSO, LATTE ELLER CAPPUCCINO, LÅT DIN HUD VÄLJA

Bländande solbränna på 5 minuter! utan skadliga UV-strålar!

Hur fungerar det?

Substansen som gör människor snabbt bruna heter dihydroxyacetone (DHA) som är en mycket välkänd substans inom skönhetsindustrin. DHA har använts i över 30 år i skönhetsindustrin som komponent i många ”skönhetskrämer”. DHA utvinns från vegetabiliskt glycerin som används både inom skönhetsindustrin och matindustrin. DHA absorberas inte av huden och substansen är inte giftig.

DHA ger en perfekt solbränna utan att du behöver utsätta dig för skadlig UVA- eller UVB-strålning från solen eller solarium.

DHA är ett naturligt sockerämne som reagerar med proteinerna i det yttersta hudlagret och stimulerar de celler som producerar det bruna pigmentet melanin. Så när hudcellerna försvinner så minskar också din solbränna oavsett om du fått den på en naturlig väg eller genom DHA tanning.

 
 
• Torkar snabbt
• Kladdar och färgar av sig minimalt
• Alkoholfri
• Innehåller aloe vera
• Torkar inte ut huden
• Doftfri

ÄR DHA TANNING SKADLIGT? – NEJ!

Så här förbereder du din spraytanning:

Innan Du kommer in för behandling bör Du:
1. Vara duschad och ha skrubbat huden för att avlägsna så många döda hudceller som möjligt. Detta är också lite beroende på vilken hudtyp som Du har.
2. Komma till behandlingen i löst sittande kläder.
3. Inte lägga någon makeup, kräm eller lotion, med andra ord komma helt naturell.
4. Ta med en mörk äldre bikini om Du vill ha ”sollinjer”. Ljusa tyger kan missfärgas beroende på material.

EFTER BEHANDLINGEN BEHÖVER DU TÄNKA PÅ FÖLJANDE:

1. Det tar 4–8 timmar innan Du fått full solbränna.
2. Du bör inte duscha eller bada förrän tidigast 12 timmar efter behandlingen. Vid första duschen efter behandlingen (efter minst 12 timmar) kan Du notera att viss färgpigmentering tvättas av, detta är helt normalt och Du kommer fortfarande att vara medelhavsbrun.
3. Efter 4–5 dagar kommer solbrännan att minska, denna process kan reduceras om kroppen smörjs in med lotion regelbundet.


Boka din tid