Täyteainehoidot
Täyteainehoidot ihon juonteiden häivyttämiseen, huulten täyteläistämiseen ja kasvojen muokkaukseen

Varaa konsultaatio aika

Lasarus Mitrofanoff

 LT, gynekologi, ammatinharjoittaja
-Botulinihoidot
-Fillers


Sonja Asplund

Omistaja, ammatinharjoittaja
-Täyteaine kokemus 17v
-Restylane/Perlane Sertifioitu

Täyteaineena käytetään useimmiten hyaluronihappoa tai kalsiumhydroksiapatiittia, jotka ovat turvallisia, elimistöstä itsestään poistuvia yhdisteitä. Klinikallamme käytetään eniten Lumineran Hydryalix -tuoteperhettä ja Merzin Belotero -tuoteperhettä. Pyrkimyksemme on aina luonnollinen hoitotulos.

Täyteaineilla voidaan muotoilla huulia. Käytämme useimmiten kanyylitekniikkaa, jossa molempien huulten täyttö onnistuu kahdesta pistokohdasta. Huulten täyttöä ennen kannattaa hoitoalue yleensä puuduttaa.

Täyteaineilla myös palautetaan kasvojen nuorekas muoto kohottamalla poskipäitä ja lisäämällä volyymiä sinne, mistä sitä puuttuu. Yleinen käyttöaihe täyteaineelle on myös ryppyjen silottaminen ruiskuttamalla täyteainetta suoraan rypyn alle.

Täyteaineen vaikutus näkyy heti ja kestää noin kuusi kuukautta, ja hoito voidaan uusia säännöllisesti. Hoidon jälkeen kehittyy toisinaan mustelma, joka hoituu itsestään noin viikossa. Hoidot antaa esteettinen lääkärimme tai sertifioitu hoitaja ja ne ovat turvallisia.

Kalsiumhydroksiapatiitin ja täyteaineen yhdistelmä on uudenaikainen hoitomuoto, jolla voidaan saavuttaa pitkäkestoisempi hoitotulos kuin pelkällä täyteaineella. Hyaluronihappo saa aikaan heti näkyvän vaikutuksen, kun taas kalsiumhydroksiapatiitti stimuloi kuukausien kuluessa kollageenin ja elastiinin tuotantoa, mikä pidentää hoidon tehoa.