GMP Medical Sauna

Infrapuna-syvälämpö  kuluttaa jopa 1200 kaloria per hoitokerta.
Vaikutuksen huomaa jo ensimmäisellä hoitokerralla.  

Tule nauttimaan Medical Saunan tarjoamasta tervehdyttävästä auringon
lämmöstä silloin kun sinulle sopii.GMP-Medical Sauna 

Kaikki elollinen on riippuvainen auringonvalosta. Medical Sauna käyttää sitä osaa auringon energiasta joka on tervehdyttävää. Myönteinen vaikutus perustuu yksinkertaiseen asiaan. Infrapuna-syvälämpö kiihdyttää verenkiertoa, lisää kudosten toimintaa ja näin vaikuttaa ihoon, aktivoi kehon omaa vastustuskykyä, lievittää kolotusta ja stressitiloja. Kohonnut aineenvaihdunnan taso polttaa kaloreita kun keho hikoilee. Tämä edistää rasvan palamista, lisää ja vahvistaa sydämen kuntoa. Nyt voit muovata vartalosi ongelmakohtia myös ilman raskasta kuntosaliohjelmaa. 

Infrapuna-syvälämpö  kuluttaa jopa 1200 kaloria per hoitokerta. Vaikutuksen huomaa jo ensimmäisellä hoitokerralla.  

Tule nauttimaan Medical Saunan tarjoamasta tervehdyttävästä auringon lämmöstä silloin kun sinulle sopii.

Kertahoito                        |  55 €|

Sarjahoidot - |10 kertaa |450 €|

Sarjahoidot - |20 kertaa |840 €|

Infrahoitotila voi olla merkittävä tekijä painon pudotuksessa ja sydämen voimistamisessa. Jos et jostain syystä voi tai et halua harrastaa liikuntaa infrapunasyvälämpö voi olla helppo ja tehokas tapa pitää paino kurissa.

Ihonhoito ja kauneudenhoito 
Infrapuna-syvälämpö parantaa sidekudoksen -sekä lihasten jäntevyyttä ja kehittyvyyttä. Se puhdistaa ihoa, parantaa sen ulkonäköä ja ehkäisee ihon verenpurkautumia. Ihon verenkierto ja aineenvaihdunta paranee stimuloiden siten ihosolujen uudistumista. 

Iho pehmenee ja myös sen jäntevyys ja kimmoisuus lisääntyvät sekä ihon väri paranee. Kliiniset kokeet näyttävät myös aknen, ekseemien, psoriasiksen, ihon palovammojen ja haavojen parantuvan infrapunahoidon käytön yhteydessä tavallista nopeammin. 

Parantaa vastustuskykyä
Infrapuna-syvälämpö nostaa kehon lämpötilaa ja saa aikaan keinotekoisen kuumeen. Kuume on kehon luonnollinen tapa vahvistaa ja kiihdyttää vastustuskykyä. Noin 38,5 C asteessa virukset ja bakteerit tuhoutuvat. Parantunut vastustuskyky yhdistettynä hikoilun mukanaan tuomaan parantuneeseen myrkkyjen ja jäämien eliminointiin parantaa terveydentilaa ja tautien vastustuskykyä.

Lämpövaikutus
Infrapuna-syvälämpö vaikuttaa kehossa 4-5 cm syvyyteen. Medical Sauna ei ole varsinaisesti kuuma ja koska siinä ei ole vesihöyryä, se on ihanteellinen ratkaisu ihmisille jotka eivät pidä perinteisestä saunasta. Hikoilu on moninkertainen perinteiseen saunaan verrattuna. Lämpöhoidosta saa parhaimman tehon irti kuuriluonteisesti, 1-2 kertaa viikossa kuukauden verran.